Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

JOŠ JEDAN ŠOU Stanivuković sa odbornicima najavio SPEKTAKL za Novu godinu na MOSTU KOJEG JOŠ NEMA (VIDEO)

Banjaluka
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, zajedno sa odbornicima banjalučkog parlamenta Mirnom Savić Banjac i Aleksandrom Petkovićem, na neobičan način su ukazali na problem probijanja rokova za završetak radova na Zelenom mostu u Banjaluci.

Najavljujući doček Nove godine po julijanskom kalendaru ispred imaginarnog mosta ovaj politički trojac je postavio pitanje Gradskoj upravi da li će spremiti milionske tužbe u ovome slučaju.

Kako Stanivuković navodi, ovo je još jedan u nizu višemilionskih projekata u gradu na Vrbasu gdje je probijen rok za završetak radova, a da pri tome niko nije snosio odgovornost.

U video klipu objavljenom na društvenim mrežama Stanivuković je rekao da se „očekuje vatromet po ugledu na onaj SIDNEJSКI, a gradonačelnik je zamolio građane za malo strpljenja zbog gužvi koje će nastati u saobraćaju zatvaranjem ZELENOG MOSTA na svega nekoliko dana.“

– Ovo je još jedan u nizu višemilionskih projekata u gradu na Vrbasu gdje je probijen rok za završetak radova, a da pri tome niko nije snosio odgovornost – rekao je Stanivuković.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO