Fudbal

Jović je ponovo postao otac, a za BOGATE POROĐAJE ne žali novac

Srpski fudbaler Luka Jović treći put je postao otac, drugi put iz ljubavi sa manekenkom Sofijom Milošević.

Jović je ponovo postao otac, a za BOGATE POROĐAJE ne žali novac
FOTO: REALMADRIDWAGSHUNGARY/INSTAGRAM/SCREENSHOOT

Danas se porodila Sofija Milošević, a najviše pažnje u njenoj prvoj trudnoći skrenuli su uslovi u kojim je porođaj obavljen.

Prvenstveno je plan bio da Sofija Milošević svoj prvi porođaj ima u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je tada to ipak bila teška opcija zbog pandemije korona virusa te je odabrana klinika u Španiji gde je dijete rođeno. I drugo njihovo dete rođeno je u Španiji, te postoje velike šanse da se radi o istoj bolnici.

Oko nje se fudbaler posavjetovao sa saigračima iz Real Madrida i dobio informaciju o privatnoj klinici za koju je platio 25.000 evra.

“Osnovni paket” je znatno jeftiniji, odnosno proces porođaja košta 4.000 evra, ali dodatne usluge su dobacile do nekoliko puta veće sume. Oko 2.000 evra košta dan boravka na klinici, dok su luksuzni apartmani na ceni, te za njih treba izdvojiti 5.000 evra. Jedan takav je upravo izabrala srpska manekenka.

U kompletnu cijenu još je ušla i doplata za anesteziju, Jovićevo prisustvo porođaju, fudbalerov boravak u apartmanu, muzika za vrijeme porođaja, babica…

Prihvati notifikacije