Banjaluka

Jovičić o klizištu na Paprikovcu "Da li će do kraja SNSD vlasti UKC Srpske ostati na mjestu"

Uznemirujuće fotografije bagera koji pridržava potporni zid pompezno najavljivanih garaža, kao i rupa u tlu duboka tri metra, tjeraju da se zabrinemo da li će do oktobra i kraja SNSD vlasti i UKC ostati na mjestu.

Jovičić o klizištu na Paprikovcu "Da li će do kraja SNSD vlasti UKC Srpske ostati na mjestu"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Rekao je ovo Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS i predsjednik Gradskog odbora DNS Banjaluka.

Kako kaže, već smo se uvjerili da SNSD projekti na koje se troše ogroman novac građana Srpske brzo propadnu, ali izgleda da je parking kod UKC RS u Banjaluci, vrijedan 30 miliona KM, koji se ruši prije nego što je završen, vrhunac njihove bahatosti i korumpiranosti.

Pročitajte još

Jovičić podsjeća da je DNS i prošlog ljeta upozoravao na stanje trenutnog parkinga ispred UKC RS.

– I lani smo pitali da li su parking i klizište na kom je nekom palo na pamet da gradi garaže slika stanja u zdravstvu u Republici Srpskoj – kaže Jovičić i nastavlja:

– Danas su rupe u asfaltu i zemlji još veće, a zdravstvo Srpske, je nakon imenovanja pravosnažno osuđenog nasilnika Kostadina Vasića za v.d. direktora Instituta za javno zdravstvo, upalo u rupu i dublju od tri metra. Treći put DNS je pravac kojim ćemo zdravstvo u Srpskoj izvući iz rupe i vratiti povjerenje i građana i medicinskih radnika u zdravstvene ustanove – zaključio je Jovičić.

Prihvati notifikacije