Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“JURIO JE KLINKE” Prijatelji bludnog nastavnika NISU IZNENAĐENI dešavanjima u školi

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Drugari, poznanici i kolege Srđana T. (34), nastavnika jagodinske osnovne škole osumnjičenog za polno uznemiravanje učenica, u šoku su zbog ovih optužbi. Većina njih ne spori da se Srđan T. i ranije čudno ponašao, ali ne mogu da povjeruju da je bio sposoban da zaista nekome i naudi.

On se sumnjiči da je od početka školske godine, pa do 27. septembra, polno uznemiravao učenice navedene škole govoreći im da su kurve, da bi “dječaci trebalo da skaču na djevojčice, kao što on skače na svoje koleginice i da je odjeljenje je*arnik”.

Drugari i poznanici kažu da je bio malo utučen što nema djevojku, ali niko nije slutio da je spreman da ode tako daleko.

– Ne vjerujem da je sve istina. Možda je riječima dosađivao, ali nije ih dirao 100 odsto ili tako nešto – tvrdi jedan od Srđanovih sadašnjih poznanika.

Bivša djevojka ipak nije uopšte iznenađena.

– To sve tako liči na njega. Ko sve danas uči djecu. Više ga se i ne sjećam – kratko je pristala da prokomentariše.

A bivše kolege sa fakulteta sjećaju se kada je Srđan T. još tokom studija slao profesorima snimke eksplicitnog sadržaja.

– Opterećen je uvijek bio. Ne čudi me što se to desilo. Što se tiče tih snimaka, bile su neke književne večeri, šetao se gradom i recitovao pjesme, a u jednom trenutku izvadi polni organ iz donjeg veša. To je bilo prije 7-8 godina – prisjeća se jedan od kolega sa fakulteta.

Drugari iz škole kažu da je oduvijek “jurio klinke”.

– Kad smo bili četvrta godina srednje, on je jurio klinke šesti-sedmi razred. Bio je depresivan kao dijete. A bio je vrhunski muzičar, roditelji mu nisu dali da nastavi sa muzičkom školom – kaže Srđanov drug iz škole.

Istraga o slučaju uznemiravanja učenica je u toku, a Srđan T. je suspendovan.

Direktorka škole Sanja Pribaković ponovila je da ne može da daje izjave dok je postupak u toku. Kratko je prokomentarisala da su djevojčice sada dobro i da se sve polako vraća u normalu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO