Sudbine

"KADA JE PUKLO REBRO, PRESTAO DA ME TUČE" Danijel progovorila o najtežim trenucima i zlostavljanju

Danijel Nikerson, bivša supruga Majka Perija, optužila je ovog UFC borca za fizičko i psihičko zlostavljanje. Ona tvrdi da je bila žrtva nasilja "bezbroj puta", kao i da je u nekim trenucima strahovala za sopstveni život.

"KADA JE PUKLO REBRO, PRESTAO DA ME TUČE" Danijel progovorila o najtežim trenucima i zlostavljanju
FOTO: DIAMONDDEEEEE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Par se razveo u julu ove godine i to poslije svega nekoliko mjeseci braka, a atraktivna plavuša ističe da je glavni krivac za njihov raskol alkohol koji je “oduvijek stvari činio jako, jako lošim”.

Ova žena (28) kaže da joj je Peri priredio najluđu i najgoru noć u životu desetog februara kada se u jednom noćnom klubu napio, nakon čega je počeo svojevrsni pakao. Naime, on se isprva posvađao sa nepoznatom pijanom ženom u klubu koja mu je prolila piće po glavi, kada je njegov bijes “katapultirao u novu dimenziju” i on ju je udario.

Tada su Danijel i Majk izbačeni iz kluba, ali on ju je onda istjerao iz automobila, nakon čega ju je kući odvela prijateljica, a tamo se ova priča ne smiruje – već zahuktava.

Peri je napao svoju suprugu.

– Zaletio se na mene kao da je ragbista, trčao je po koći. Pokušala sam da se sakrijem iza stolice za masažu, ali on ju iščupao iz zida snagom Hulka. Skupila sam se u položaj fetusa, a on me je napao. Držao je koljeno na mom stomaku i udarao me je dok se nije umorio. Uspjela sam da pokrijem lice, a ipak sam imala hematome na potiljku. Čitava desna strana od ruke, nogu, rebara… sve je bilo pokriveno modricama nekoliko dana. Iskalio je sav bijes na meni, a pri posljednjem udarcu, mislim da je zato stao, čuli smo kako mi puca rebro – priča ona.

Danijel je nastavila svoju užasnu priču i rekla je da je sve izgledalo kao u filmu.

– Mislite da to nije vaš život. Pitate se šta se to upravo događa. Pomislila sam da ću umrijeti ako ne pobjegnem iz kuće -dodala je ona.

Nakon incidenta pobjegla je kod komšija, a spasila ju je Perijeva majka Sabra, koja je čak pozvala i policiju.

Nikerson je progovorila i o nekoliko drugih napada koji su takođe ostavile posljedice – hematome, podlive, modrice na lice, a istakla je da ima i fotografije kao dokaz,

Početkom marta zatražila je razvod, nakon čega je ovaj MMA borac dobio novi izliv bijesa.

– Nije mogao da se kontroliše. Nije moglo ni da se razgovara sa njim. Ali, ne mogu umrijeti da bi on mogao da živi – rekla je Danijel koja vjeruje da su Majkove traumatične povrede glave tokom MMA mečeva doprinijele ovakvom ponašanju.

Par je počeo da se zabavlja 2015, a upoznali su se u teretani i u prve četiri godine veze je sve izgledalo sjajno. Ona ga je redovno pratila na MMA borbama, a i sama se posvetila ovom sportu, iako se uporedo profesionalno bavila i tenisom. Čak je dobila i nadimak “platinasta princeza”.

– Nije uvijek bilo ovako. Uvijek je bio temperamentan, ali ja sam mogla da ga smirim i spustim na zemlju – istakla je.

I dok je Danijel iznijela jezivu priču na svetlost dana, kako bi raširila svjest o nasilju nad ženama, Peri je sve demantovao i napisao da “nije stavio ruke ni blizu bivše ni u jednom trenutku”.

Inače, on trenutno očekuje svoje prvo dijete sa novom djevojkom Latori Gonzales, prenosi Blic žena.