Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KADA SE UGASE KAMERE Kija Kockar i Slobodan Radanović iznenadili ponašanjem tokom snimanja Pinkovih zvezda

Zabava
Autor:

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Kija Kockar i Slobodan Radanović su članovi šoua “Pinkove zvezde“, koji je počeo da se snima ovih dana, a emitovaće se u martu ove godine. Kako saznaje “Tv Magazin“, na snimanjima je i te kako zanimljivo upravo zbog Kije i Slobe.

– Kija i Sloba su na snimanju pravi profesionalci i razgovaraju samo zbog posla, a inače se izbjegavaju. Čak su tražili i odvojene apartmane u kojima se članovi žirija inače odmaraju. Dok žiriraju pričaju samo zbog posla, mada je Kija već počela da bocka bivšeg i to se može očekivati tokom takmičenja, napraviće ona šou. Sloba se ne ljuti jer je sve to nevino i naivno. Inače, njih dvoje sjede jedno pored drugog – kaže za “TV magazin“ izvor blizak Kiji Kockar i Slobodanu Radanoviću.

On navodi da su nekadašnji supružnici pravi izbor za ovo zanimljivo takmičenje upravo iz razloga što će sgurno napraviti zabavu.

– Sa njih dvoje “Pinkove zvezde“ će biti i te kako zanimljive, tek slijedi zabava i gledaocima će sigurno biti interesantno da vide kako se njih dvoje ponašaju nakon velike prevare u “Zadruzi“ i razvoda – kaže izbor.

A nedavno su se pojavile priče i da bi Kija i Sloba mogli da se pomire, ali je Kija odavno rekla da od toga nema ništa. Ipak, uvijek postoji ona mala šansa da ponovo sjevnu varnice i plane stari žar. Inače Kija i Sloba imaju svoje fanove koji bi voljeli da se njih dvoje pomire i koji su s oduševljenjem prihvatili činjenicu da su u žiriju zajedno.

Kandidate u novoj sezoni osim Kije i Slobe ocjenjivaće poznati srpski glumac Srđan – Žika Todorović, voditeljka TV Pinka Dušica Jakovljević i direktor CEBEF-a Damir Handanović. Inače, Sloba Radanović je i sam bio takmičar “Pinkovih zvezda“.

Voditeljka će ove sezone biti poznato TV lice Ana Mihajlovski, dok će se iz bekstejdža uključivati Ognjen Nestorović i Filip Maksimović. Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara. Inače, u ovim “Pinkovim zvezdama“ takmičiće se ljudi sa različitim talentima, a ne samo pjevači, što će šou-programu dati posebnu čar.

(Pulsonline.rs)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO