Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kada su doktori dječaku (7) uradili rendgen, nisu mogli da povjeruju ŠTA JE PROGUTAO (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Facebook

Dva dana nakon Božića, sedmogodišnji dječak hitno je prevezen u bolnicu kada je progutao “Eplovu” bežičnu slušalicu.

Kiara Straud bila je na poslu kada ju je majka pozvala da joj kaže da je njen sin slučajno progutao polovinu svog Božićnog poklona i da su na putu do bolnice, prenosi Ledbajbl.

Kada je dječak stigao u dječju bolnicu u Atlanti u Džordžiji, doktori su uradili rendgen koji im je omogućio da vide bežičnu slušalicu odmah ispod njegovog grudnog koša. Rekli su porodici da puste da slušalica prirodnim putem izađe iz dječakovog tijela.

– Bio je veoma nervozan, mislio je da će da bude u nevolji, tako da smo morali da ga razuvjerimo i ubjedimo ga da je sve u redu – kaže majka.

Kako piše Ej-Bi-Si, dječak je držao slušalicu za dršku u ustima, kada ju je progutao. Sada se boji da drži telefon pored sebe, jer misli da će se povezati sa slušalicom u njegovom stomaku.

– Rekao je da ne želi svoj telefon, jer je njega takođe dobio za Božić. Istakao je da ne želi da bude u njegovoj blizini jer ne bi da se slušalica poveže sa telefonom i počne da produkuje muziku. Pomislila sam da je blesav – priča Kiara.

Ona kaže da će za sada da se drži “staromodnih” slušalica, barem dok njeno dijete još malo ne poraste, jer “svašta može da se dogovdi”.

Sa svjetlije strane, moguće je da će slušalica i dalje raditi kada završi svoje rizično putovanje, ukoliko dječak bude htio da stavi u uvo nešto što je prošlo kroz njegov organizam – kao što je bio slučaj sa jednim čovjekom iz Tajvana.

I can’t make this up. My child, my child. Thanks for all of the prayers. We’re home. No more airpods for this kid 🤦🏾‍♀️

Gepostet von Kiara Stroud am Samstag, 28. Dezember 2019

Gospodin Hsu kaže da je zaspao sa slušalicama ušima, a kada se probudio nije mogao da pronađe desnu. Zbog toga je iskoristio aplikaciju koja pomaže u praćenju ovih dodataka za mobilni telefon kako bi je pronašao. Tada je shvatio da je slušalica u istoj prostoriji kao i on.

– Mapa je pokazivala da je slušalica u mojoj kući, mogao sam i da čujem pištanje, koje kao da me je pratilo po sobi – objasnio je.

U potrazi sa slušalivcom provjerio je ispod ćebeta, kao i po samoj sobi, ali nije mogao da je nađe. Tada je shvatio da zvuk dolazi – iz njegovog stomaka!

Hsu je sljedeći dan bio na željezničkoj stanici, kada je osjetio “zov prirode”. tada je pronašao svoju izgubljenu slušalicu i potencijalno nadoknadio 65 funti, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO