Zabava

KADA VAM ZVIJEZDE DONOSE LJUBAV I NOVAC Horoskop otkriva koji će vam dan biti najsrećniji u 2021. godini

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dve mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur.

KADA VAM ZVIJEZDE DONOSE LJUBAV I NOVAC Horoskop otkriva koji će vam dan biti najsrećniji u 2021. godini
FOTO: SHUTTERSTOCK

Venera je planeta ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

U susretu novog godini možemo se radovati mnogim novim srećnim danima kaže Zodijak i otkriva koji će dan u 2021. godini biti najsrećniji za vaš horoskopski znak:

Ovan

Kada se planeta ljubavi, Venera, poravna sa Suncem, očekuje vas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. Taj dan za Ovnove je 26. mart 2021. U ovom danu ostvariće se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav. Sunce i Venera u ovom periodu boravit će u vašem znaku pa vas očekuje romantično putovanje.

Bik

Uran, planeta promijena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U januaru vas čeka preokret u profesionalnom životu i najsređniji dan u godini biće vam 17. januar. Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Blizanci

Za Blizance najbitnija je veza sa Suncem koja će biti u punom jeku krajem proljeća. 31. maj je dan kada ćete u 2021. biti najsrećniji i donijeće vam ne samo sreću već i samopouzdanje inspiraciju da napravite prave korake ka svojoj sudbini.

Rak

Odnos Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam pun sreće. Ovo je najharmoničniji aspekt za vaš znak i bićete optimistični i puni nade, naročito 23. juna. U istom danu dogodit će se trigon Venere i Neptuna pa vas očekuje i romantičan uticaj koji će vas podstaknuti da maštate i otvorite se za ljubav.

Lav

Planeta ljubavi Venera i planeta moći Mars usklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku. Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i sretan emotivni ciklus. Vaš dan u 2021. biće 13. jul. Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje vlastitih želja.

Djevica

Srećna planeta Jupiter ove godine dva puta će ući u znak Riba i osvjetliće vašu kuću ljubavi i donijeti vam divne iskre u emotivnom odnosu. Ovo će biti sjajna prilika da riješite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osjećanja, a vrhunac sreće očekuje vas 13. jula kada Merkur kreira trigon s Jupiterom.

Vaga

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 06. septembra pojačava. Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmjera, ali vas tjera i da ostvarite poslovne ambicije.

Škorpija

Planeta koja vlada znakom Škorpije je Puton i on je se 17. novembra poravnati sa Suncem u vašem znaku i to vam donosi sjajnu moć. Sve negativno, svoju bol i loša iskustva pretvorićete u želju za borbom i uspjehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil s romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

Strijelac

Tokom proljeća vaša vladajuća planeta Jupiter preseliće se u sanjive Ribe i osvjetliće vaš emotivni život. Najsrećniji dan u 2021. čeka vas 21. maja, samo nedjelju dana nakon što će Jupiter proći kroz vaš znak. Imaćete inspiraciju i odlučnost da ostvarite ljubavne želje jer će Merkur i Venera uticati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva. Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodiće se istog dana i pružiće trajnu snagu vašim emotivni odnosima, ali će učiniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

Jarac

Iako vaša vladajuća planeta Saturn nije poznat po tome što donosi sreću, kada se poravna s Venerom aktiviraće vašu kuću karijere i uspjeha. Očekuje vas uspjeh na poslu i čvrsta pozicija a vaš najsrećniji dan je 23. avgust 2021. Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostvarenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo idite napred!

Vodolija

Za Vodolije 11. febraur će biti ne samo najsrećniji nego i veoma moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mjesec vam pomaže da skinete staru “kožu” i potpuno prihvatite promjene i novi ciklus života. Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lijepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

Ribe

S ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21. juna osjetićete divan uticaj vodenog trigona između ljubavne Venere i Neptuna. Očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i proširenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osjećanjima da vas osvoje, piše Noizz.rs.