Zabava

KAKAV RODRIGEZ Ovo je prvi muž Džej Lo, zbog njegovog izgleda žene "padaju u trans" (FOTO)

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez prvi je put je stala na ludi kamen u februaru 1997. godine, a njen odabranik bio je Ođani Noa.

KAKAV RODRIGEZ Ovo je prvi muž Džej Lo, zbog njegovog izgleda žene "padaju u trans" (FOTO)
FOTO: FOTO: JLO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Da nije došlo do rastanka bivši par bi ovih dana proslavio 24. godišnjicu braka. Ođani Noa bio je u braku sa najpoželjnijom ženom na svijetu, a danas živi daleko od očiju javnosti. Noa je prije 24 godine stao pred oltar sa Dženifer Lopez, a latino divi to je bio prvi brak, piše Avaz.

Kubanac koji je od konobara došao do karijere glumca na društvenim se mrežama često hvali zdravim stilom života. Redovno sa svojim pratiocima dijeli gdje je i šta radi. Sudeći po svemu, u životu mu dobro ide, a već dugo godina nije se oglasio po pitanju svoje bivše supruge.

Latino divu Ođani je upoznao u Majamiju, gdje je radio u restoranu Glorije Estefan. Upravo tu je šarmirao je Džej Lo i par je započeo vezu. Nakon nekoliko mjeseci veze stali su pred oltar 22. februara 1997. godine, ali brak im se raspao godinu kasnije.

FOTO: PRINTSKRIN/YOUTUBE
FOTO: PRINTSKRIN/YOUTUBE

– Nikada se nisam vjenčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 mjeseci, pa njih ne moram ni da brojim – rekla je nedavno Lopez.

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Imao je plan da objavi knjigu o braku sa Lopez, ali pjevačica ga je 2006. godine tužila i spriječila u toj nameri.

Nakon Noe udala se za plesača Krisa Džada u 2001. godine, ali par se rastao godinu kasnije. Za sljedećeg dečka, glumca Bena Afleka, vjerila se u 2002. godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Godine 2004. udala se za pjevača Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance, a njihov brak opstao je do 2012. godine. Džej Lo danas je u srećnoj vezi sa Aleksom Rodrigezom, sa kojim planira pred oltar čim mjere zbog pandemije korona virusa popuste.