Digitalna Srpska

KAKO DA... Nova rubrika na blogu m:tel-a

Blog kompanije m:tel je mjesto na kojem možete pročitati sve ono što vas interesuje o uslugama ove kompanije, ali i sve najsvježije vijesti iz svijeta telekomunikacija uopšte.

KAKO DA... Nova rubrika na blogu m:tel-a
FOTO: M:TEL

Kako bismo vam još više olakšali pristup najvažnijim informacijama koje vam trebaju, otvorili smo novu rubriku Kako da…

Zašto da pratite m:blog? Stranica blog.mtel.ba namijenjena je obliku komunikacije s vama, koji podrazumijeva detaljna objašnjenja o uslugama, svim aktivnostima kompanije, pa i novitetima u svijetu modernih komunikacija, napisana u formi tekstova, detaljno opisanih koraka do najboljeg korisničkog iskustva.

Brižljivo slušajući zahtjeve svojih korisnika, ali i najčešća pitanja upućena kompaniji na društvenim mrežama, kreiraju se tekstovi za blog, koji na jasan i jednostavan način odgovaraju na sve vaše eventualne nedoumice i nepoznanice o servisima i uslugama m:tel-a.

Da bi “šetnja” kroz blog bila što jednostavnija i lakša, tu su kartice, te na njima postavljene rubrike: početna sa svim vijestimam:vijesti – iz ponude, prijateljstva, m:tel info, kako da…preporučujemo – m:arket, m:apps, m:režam:tel IPTV – tv filter, tv vodič, NBAmobilni svijet – u žiži, iza uglam:ovo m:ono – tehnologija, m:mix

Kako bismo vam dodatno olakšali dolazak do informacija koje vam znače, na listu naših blog rubrika dodali smo i ovu Kako da…

Ovo novo mjesto na blogu biće ispunjeno sadržajima pomoću kojih ćete u svako doba i na svakom mjestu moći da pročitate informaciju o uslugama kompanije koja vam zatreba!

Kako da dopunite račun, kako da aktivirate paket, kako da platite račun, kako da poručite telefon putem web shop-a, kako da dođete do najvažnijih informacija putem telefona… I još mnogo, mnogo odgovora na sva vaša pitanja o tome „Kako da…“ najlakše koristite m:tel usluge.

Ako već niste koristili i ovaj kanal u prijateljstvu s kompanijom m:tel, od srca vam savjetujemo da “bacite oko”. Sigurni smo da će on postati vaše omiljeno mjesto za informacije, i da ćete mu se stalno vraćati…

Adresa je blog.mtel.ba!

A.E.