Sport

Kako do karte za odbojkašku utakmicu SRBIJA - BUGARSKA u Boriku

Ulaznice za odbojkašku utakmicu ženskih seniorskih reprezentacija Srbije i Bugarske koja se igra 7. septembra od 17.00 časova u Sportskoj dvorani „Borik“ u Banjaluci, biće BESPLATNE.

Kako do karte za odbojkašku utakmicu SRBIJA - BUGARSKA u Boriku
Foto: FIVB/RAS Srbija

Svi koji žele da trebuju ulaznice mogu to učiniti upućivanjem poruke elektronskom poštom na adresu [email protected], najkasnije do 31.08.2018.godine, sa iskazanim brojem potrebnih ulaznica i osnovnim podacima o osobi koja će preuzeti ulaznice.

Ulaznice mogu trebovati odbojkaški klubovi, osnovne i srednje škole, sportski savezi registrovani na nivou Republike Srpske, organizacije i ustanove i drugi pravni subjekti.

Odbojkaški savez Republike Srpske će Organizacionom odboru prezentovati iskazane potrebe, a Organizacioni odbor će u slučaju trebovanja većeg broja ulaznica od raspoloživog broja odlučiti o broju ulaznica koje će biti podijeljene prema objektivnom kriterijumu.

Odobrene ulaznice biće moguće preuzeti u Sportskoj dvorani “Borik” 04., 05. i 06. septembra od 09,00 do 15,00 časova na biletarnici  (VIP ulaz), isključivo od strane osobe koja je naznačena u zahtjevu u elektronskoj pošti dostavljenoj na pomenuti e-mail. Ulaznice će se preuzimati u zatvorenoj koverti.