Zabava

KAKVA DRAMA Ostavila muža zbog LJUBAVNICE, nju zbog novog dečka, a sada je i sa njim RASKINULA

Pop pjevačica Majli Sajrus raskinula je vezu sa australijskim pjevačem Kodijem Simpsonom, poslije samo mjesec dana zabavljanja.

KAKVA DRAMA Ostavila muža zbog LJUBAVNICE, nju zbog novog dečka, a sada je i sa njim RASKINULA
FOTO: PRINTSCREEN / RAS SRBIJA

Iako je, prema pisanju inostranih medija, Kodi bio ludo zaljubljen u nju, te joj je čak posvetio i pjesmu, pjevačica ga je navodno iskoristila kako bi preboljela krah braka sa suprugom Lijamom Hemsfortom, sa kojim je okončala zajednički život sredinom avgusta ove godine, piše Blic.

Majli je prekipjelo. Shvatila je da ne može da ulazi iz veze u vezu. Ostali su u dobrim odnosima ali više nisu zajedno, pjevačica sada želi da se fokusira na sebe – rekao je izvor blizak američkoj zvijezdi.

Iako bivši par još ne želi da govori o raskidu, mnogi su primijetili da je Majli prestala da objavljuje fotografije sa pjevačem 3. novembra ove godine, iako je prije toga to radila gotovo svakodnevno.

Podsjetimo, Majli se razvela od supruga Lijama u avgustu ove godine i uplovila u vezu sa ljubavnicom, manekenkom i influenserkom Kejtlin Karter. Međutim ta veza nije dugo trajala, a posle raskida sa Kejtlin Majli se smuvala sa pomenutim Kodijem Simpsonom.