Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KAKVA GREŠKA Naručila vjenčanicu, a dobila haljinu koja liči na KOSTIM ZA NOĆ VJEŠTICA (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Pronalaženje savršene vjenčanice mnoge mlade smatraju najvažnijim aspektom vjenčanja.

Zato je sasvim razumljivo da je za pronalaženje one prave često potrebno i mnogo vremena. Lutanje od jedne do druge trgovine s vjenčanicama može biti i veoma zamorno, posebno ako ste o ovom trenutku maštali odmalena.

Neki su se i našalili da je umjesto vjenčanice dobila kostim za Noć vještica. U pokušaju da to izbjegne, jedna žena je odlučila uštedjeti sebi vrijeme i umjesto beskrajne potrage po gradu, odlučila je pretražiti internet.

Međutim, kada je vjenčanica stigla iz Kine, jedva je imala sličnosti s onom koju je vidjela na internet stranici.

Zapravo, bila je toliko loša da je žena na kraju morala kupiti drugu vjenčanicu za svoj veliki dan, piše Mirror. Prijatelj je u njeno ime ovaj nesrećni događaj podijelio na Fejsbuku.

– Lijevo je ono što je naručila. Desno je ono što je dobila. Pronašla je novu vjenčanicu i sve se dobro završilo, ali kakva je ovo GREŠKA! – napisano je.

Čitava gornja polovina vjenčanice bila je toliko prozirna, da su se jasno vidjeli ulošci na njenim grudima, a i ostatak vjenčanice bio je lošijeg kvaliteta, najblaže rečeno. Sliku pristigle vjenčanice objavila je i na svom Instagramu.

Jedna osoba se našalila: “Pogledajte s vedrije strane … Upravo ste sebi nabavili kostim za Noć vještica. Prekrojite uloške za grudi u oblik školjki, obojite haljinu u zeleno i – možete biti mala sirena Ariel!”

Na svu sreću, nije dopustila da je ovaj neuspjeh rastuži i sve je doživjela komično.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO