Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KAKVA MAJKA, TAKVA KĆERKA Njena ljubav sa fudbalerom CVJETA, par nikad zaljubljeniji (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Da iver ne pada daleko od klade dokaz je i kćerka Sonje Maki Lazetić iz prvog braka, Nikolina Marić, koja baš kao i njena majka, očigledno obožava jednog fudbalera koji joj je ukrao srce.

Naime, Nikolina, koju je Sonja dobila u braku u kojem je bila prije fudbalera Nikole Lazetića u vezi je sa fudbalerom Borisom Radunovićem koji igra na pozajmici za jedan italijanski klub.

View this post on Instagram

👑🎩

A post shared by Boris Radunovic (@borisradunovic1) on

– Tri prelijepe godine sa tobom su prošle. Volim te – obratio se Boris svojoj dragoj.

Da je Nikolina više kod njega nego u Srbiji, pokazuju njegove i njene društvene mreže, a koliko je fudbaler vezan za nju vidimo i po svakodnevnim javnim izjavama ljubavi.

Nikolina je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, navikla na lagodan život, a česta putovanja, skopocjeni automobili i izlasci uglavnom se nalaze na fotografijama koje objavljuje.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Boris Radunovic (@borisradunovic1) on

Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, majka je dva sina i dvije kćerke. Iako je danas u sigurnoj luci, udata za sportistu i okrenuta porodici, javnosti je postala poznata kada se pojavila u filmu „Vidimo se u čitulji”, poznatom ostvarenju o kriminalcima koji su devedesetih vladali podzemljem.

Kako je tada govorila, san joj je bio da postane poznata manekenka i da živi na visokoj nozi, a do dvadeset i četvrte godine je kontroverznom biznismenu Goranu Mariću, ubijenom prije nekoliko godina, rodila troje djece.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO