Zabava

KAKVA MAJKA, TAKVA KĆERKA Njena ljubav sa fudbalerom CVJETA, par nikad zaljubljeniji (FOTO)

Da iver ne pada daleko od klade dokaz je i kćerka Sonje Maki Lazetić iz prvog braka, Nikolina Marić, koja baš kao i njena majka, očigledno obožava jednog fudbalera koji joj je ukrao srce.

KAKVA MAJKA, TAKVA KĆERKA Njena ljubav sa fudbalerom CVJETA, par nikad zaljubljeniji (FOTO)
Foto: screenshot Instagram

Naime, Nikolina, koju je Sonja dobila u braku u kojem je bila prije fudbalera Nikole Lazetića u vezi je sa fudbalerom Borisom Radunovićem koji igra na pozajmici za jedan italijanski klub.

https://www.instagram.com/p/Buy8SjEn9oW/?utm_source=ig_embed

Tri prelijepe godine sa tobom su prošle. Volim te – obratio se Boris svojoj dragoj.

Da je Nikolina više kod njega nego u Srbiji, pokazuju njegove i njene društvene mreže, a koliko je fudbaler vezan za nju vidimo i po svakodnevnim javnim izjavama ljubavi.

Nikolina je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, navikla na lagodan život, a česta putovanja, skopocjeni automobili i izlasci uglavnom se nalaze na fotografijama koje objavljuje.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Boris Radunovic (@borisradunovic1) on

Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, majka je dva sina i dvije kćerke. Iako je danas u sigurnoj luci, udata za sportistu i okrenuta porodici, javnosti je postala poznata kada se pojavila u filmu „Vidimo se u čitulji”, poznatom ostvarenju o kriminalcima koji su devedesetih vladali podzemljem.

Kako je tada govorila, san joj je bio da postane poznata manekenka i da živi na visokoj nozi, a do dvadeset i četvrte godine je kontroverznom biznismenu Goranu Mariću, ubijenom prije nekoliko godina, rodila troje djece.

(Blic)