Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KAKVA PROMJENA! Adel se razvela, krenula da vježba i sada izgleda FENOMENALNO

Zabava
Autor:

Foto: adele/instagram/screenshot

Pjevačica Adel osvojila je svjetsku javnost svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, a prethodnih par mjeseci prolazila je kroz turbulentan period, što ju je navelo da izgubi ogroman broj kilograma.

Naime, pjevačica se prije nekoliko mjeseci razvela od svog supruga sa kojim ima i sina, a u posljednje vrijeme se prepustila piću zbog čega je, prema pisanju inostranih tabloida, bilo oprečnih komentara među njenim prijateljima i porodicom, piše Blic.

Međutim, kako izvor blizak pjevačici tvrdi za američke medije, Adel je u ovoj godini uspela da izgubi čak 20 kilograma.

– Ona je odlučila da promijeni svoje životne navike i potpuno se posvetila dijeti i svom zdravlju. Istina je da ponekad voli više da popije, ali ništa od toga nije uzelo maha. Prolazila je kroz turbulentan period tako da je i stres bio jedan od uzroka za njeno mršavljenje. Sada kada je ostavila nekadašnjeg supruga, potpuno se posvetila sebi, životu, izlascima, karijeri i djetetu. Uspjela je da skine skoro dvadeset kilograma. Uskoro izlazi i njen novi album – izjavio je izvor.

Da Adel zaista izgleda mršavije nego ranije svjedoče i fotografije sa rođendana repera Drejka koje su isplivale na društvenim mrežama.

Pjevačica je bila pozvana na gala proslavu, a u elegantnoj crnoj haljini uživala je u večeri sa svojim prijateljima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO