Zabava

KAKVE ŽENE TRAŽE Ovan uspješnu, Rakovi ranjivu, Bik partnerku koja će uvijek BITI TU ZA NJEGA

U izboru partnera, neki idu toliko daleko da odustanu zato što njihovi horoskopski znaci nisu "kompatibilni".

KAKVE ŽENE TRAŽE Ovan uspješnu, Rakovi ranjivu, Bik partnerku koja će uvijek BITI TU ZA NJEGA
FOTO: SHUTTERSTOCK

Evo, zato, malog vodiča koji pokazuje šta koji muškarac traži, u zavisnosti od toga šta je u horoskopu.

Ovan

Njih privlače žene koje su jake i nezavisne. One koje tačno znaju šta žele i ne plaše se da to traže, kao stvorene su za osobe rođene u znaku Ovna. Od uspjeha, za njega nema boljeg afrodizijaka.

Bik

Zabavna, ženstvena, koja umije da pruži podršku… Bikovi traže partnerku koja će uvijek biti tu za njih, a kada je nađu, postaraće se da je i zadrže.

Blizanci

Da biste zaveli Blizanca, biće vam potrebno mnogo više od fizičkog izgleda. Inteligentne, kreativne i duhovite žene su ono što Blizanci traže. Ako spadate u tu kategoriju – vaši su.

Rak

Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost. Ako uz to pokažu ranjivost, to će onda značiti da Rak može da preuzme ulogu koju najviše voli – ulogu zaštitnika.

Lav

Oni najviše vole partnerke koje su pune samopouzdanja. Ovi muškarci padaju na žene koje su uvijek sređene, ali ni to nije dovoljno. Inteligencija i poslovni uspjeh takođe igraju veliku ulogu ako želite da privučete nekog Lava, prenosi portal Your Tango.

Djevica

Ako ste “djevojka iz komšiluka”, dobre su vam šanse da ulovite neku Djevicu. Njima je samo potreban neko sa kim mogu da razgovaraju o bilo čemu, bilo kada, i da se pritom prijatno osjećaju. Takođe, od partnerke traže da bude osjećajna, ali da se ipak vodi razumom – ne vole pretjerano emotivne reakcije.

Vaga

Idealna veza ne postoji, ali Vaga se stalno nada kako će je ipak pronaći. Zato su odanost i privrženost karakteristike koje traže kod svojih partnerki.

Škorpija

Samo najbolje je za njih dovoljno dobro. Njihova partnerka mora da ima kombinaciju fizičke ljepote, inteligencije, duhovitosti i avanturističkog duha, baš zato što i Škorpije streme da budu savršeni u svemu što rade.

Strijelac

Žena puna energije je idealna za muškarce rođene u ovom znaku. Novi izazovi, avanturistički duh… za to Strijelac živi, i potreban mu je neko ko će moći da ga prati.

Jarac

Jarčevi se ne zaljubljuju lako, pa im je zato potreban neko ko će mati strpljenja za njih. Stvar je u umjerenosti – ne žele vulgarno, već provokativno, ne žele “flaster”, već dovoljno odanu, ali i samostalnu partnerku.

Vodolija

Njima zahtjevne partnerke predstavljaju veliki teret. Kako biste ih privukli, potrebno je da pokažete da ste dovoljno nezavisni da ne morate da se čujete po pet puta dnevno i da znate svaki korak jedno drugome.

Ribe

Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju. Ipak, njima treba velikodušna žena otvorenog uma, a idealno je ako voli umjetnost i životinje, piše superzena.b92.net.