Zabava

"KAO DA SAM STAVILA BALONE" Pjevačica je među prvima ugradila silikone, ali ih je izvadila nakon samo godinu dana

Dragica Radosavljević Cakana, oduvijek je plijenila svojim fizičkim izgledom, a svojevremeno je bila među prvima koja je ugradila silikone. Ona je za domaće medije otkrila da se zbog toga veoma pokajala, te da ih je poslije godinu dana izvadila.

"KAO DA SAM STAVILA BALONE" Pjevačica je među prvima ugradila silikone, ali ih je izvadila nakon samo godinu dana
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Davno sam ih stavila i davno ih izvadila. To je bio jedan blentav trenutak u mom životu. Poželjela sam da mi drugačije izgleda tijelo, pa sam napravila sebi medvjeđu uslugu. Nakon godinu i po dana riješila sam se silikona. Glupo mi je da pričam na ovu temu, ali kao djevojka sam imala malo veće grudi i, kad sam ih ugradila, kao da sam stavila balone. Poslije porođaja se promijenilo tijelo i dobila sam želju da se promijenim, kao što sam i dobila priliku. Na kraju sam shvatila da mi je to bilo nepotrebno jer i bez toga imam veće grudi, koje mi ponekad smetaju. Ma zgodna sam i bez silikona – izjavila je ona za Kurir Stars.

Cakana je takođe progovorila i o estradi, te navela da se najviše družila sa Mirom Škorić, ali i da drugim ženama, kako na estradi tako i van nje, nikada nije predstavljala prijetnju.

– Zbog svog stava nisam doživjela da me neko muva. Drugačije su me ljudi doživljavali. Prije svega, kad sam počinjala da radim, bila sam uveliko u braku, imala sam dovoljan broj godina, dijete, i valjda nisam bila interesantna u tom smislu. Nisam bila intrigantna, više sam bila tim ljudima prijatelj ili drugarica. Nisam predstavljala nijednoj ženi prijetnju – izjavila je ona za pomenuti medij.