Zabava

"KAO DA VIŠE NE VOLI MOJE ZAGRLJAJE" Mališan mami ispričao LJUBAVNE JADE (VIDEO)

Ljubav i raznorazne smicalice koje idu uz nju, isto padaju, pa i bole, imali vi pet ili 105 godina. Jednostavno, koliko god da smo mladi ili stari, kad srce “drnda” u ritmu ljubavi, teško da možemo da ostanemo imuni kada druga strana malo udara čežnju.

"KAO DA VIŠE NE VOLI MOJE ZAGRLJAJE" Mališan mami ispričao LJUBAVNE JADE (VIDEO)
FOTO: MUDROLIJE/FACEBOOK SCREENSHOT

Pravi dokaz toga jeste jedan dječak koji je u razgovoru sa svojom mamom Ninom, koja je njihov razgovor objavila na Instagramu, otkrio da je njegova simpatija počela da ga ignoriše iako mu je stalno dozvoljavala da je grli, čak i na svom rođendanu.

Jadi ljubavni ne poznaju godine. ❤️❤️❤️❤️Ig:Nina____

Posted by Mudrolije on Tuesday, November 5, 2019

Ja ne znam šta je sa njom, ja joj ništa nisam radio. Uvijek smo se voljeli, a sad se ona kao pravi. Kad smo bili na njenom rođendanu, uvijek sam je grlio. Ne znam sad šta će joj to, kao da ne voli moje zagrljaje – započeo je on svoju ispovijest.

Kad mu je mama rekla da ga njegova simpatija možda više nije zaljubljena u njega, ovaj mališan nije to prihvatao kao opciju.

– SIgurno je, naravno je zaljubljena, uvijek smo bili zaljubljeni – rekao je on dodavši kako na to pitanje odgovor samo ona (simpatija) zna, te da je ona “otkinula” a za njim, a ne on za njom, kao i da on ništa ne radi.

U komenarima ispod video snimka na društvenim mrežama, svi su se složili da su prošli kroz slične muke kao ovaj mališan, te i da je iako toliko mali, okusio i onu drugu, ne baš tako lijepu, stranu zaljubljenosti. Takođe, bilo je i onih koji su mu davali podršku uz riječi kako ga simpatija vjerovatno voli, ali da malo tvrdi pazar.

(Blic)