Sudbine

KARLEUŠA PRIJAVILA DUŠKA TOŠIĆA POLICIJI Pjevačica se oglasila i na društvenim mrežama: "U životu sam klečala samo pred publikom"

Pjevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji rano jutros oko 5.15 sati da ju je napao bivši muž Duško Tošić, piše Kurir.

Jelena Karleuša, Duško Tošić 5
FOTO: GORAN SRDANOV/RINGIER

Samo nekoliko sati prije drame koja se odigrala u njenom domu, pjevačica je podijelila emotivnu poruku na svom Instagram profilu.

Naime, ona je uz svoju fotografiju napisala poruku kojom je objasnila koliko je jaka i ponosna.

– U životu sam klečala samo pred svojom publikom, pred mojim fanovima… – napisala je ona.

Jelena Karleuša
FOTO: JELENA KARLEUŠA/INSTAGRAM

Podsjetimo, kako saznaje Kurir, policija je po prijavi odmah izašla na teren gdje je zatekla pjevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i tijelu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznaje Kurir, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i tijelu. Jelena nema vidne povrede po tijelu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predjelu brade i vrata.

Tošić će dalje biti saslušan u policiji povodom ove prijave, a ovo nije prvi put da je policija reagovala zbog porodičnog nasilja u domu fudbalera i pevačice. Po dovođenju u stanicu policije Tošić je alkotestiran i imao je 0,87 promila alkohola, saznaje Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu