Politika

Kažnjeno skandalozno ponašanje gradonačelnika Prijedora: Šta je napisao Pavlović u OBRAZLOŽENJU OSTAVKE

Nakon skandala koji već par dana potresa Prijedor i cijelu Republiku Srpsku, stavljena je tačka na mandat Dalibora Pavlovića na mjesto gradonačelnika grada na Sani.

Kažnjeno skandalozno ponašanje gradonačelnika Prijedora: Šta je napisao Pavlović u OBRAZLOŽENJU OSTAVKE
FOTO: SNSD

Pavlović je, nakon izvaje Milorada Dodika, podnio neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika, a tome su prethodile skandalozne fotografije i prepiska prvog čovjeka Prijedora, koji su procurili u javnost.

Dalibor Pavlović i dalje tvrdi da je cijeli događaj „namontirn“ od strane opozicije, te u svom obrazloženju ostavke, koje u cjelosti prenosimo, dalje detaljno objašnjenje i viđenje nemilog događaja:

Pročitajte još

Poštovani, Kao nosilac javne funkcije i prvi čovjek grada Prijedora, snosim odgovornost za svoje sugrađane, ali i širu javnost izvještavam o poslu koji obavljam baš kao i o privatnom životu ukoliko on utiče na dobrobit zajednice u čijoj sam službi. Kako pisanja i javni progon mene kao čovjeka raznim spinovima, vrijeđanjima, omalovažavanjima, koja su se posljednjih dana u pojedinm medijima pojavila, mogu da uzdrmaju odnos povjerenja koje sa građanima Prijedora gradim od stupanja na funkciju, ovim putem obavještavam javnost da prihvatam prijedlog predsjednika SNSD. Milorada Dodika. Za devet mjeseci sam sa svojim timom iz defficita od 4,2 miliona KM i 1,1 milionskih sudskih presuda uspio da stabilizujem budžet i isplatim sve obaveze koje je Grad imao. Pored toga, započeti su i mnogi infrastrukturni projekti, a u završnoj fazi su pregovori sa dva investitora gdje će biti zaposleno preko 200 ljudi. Prijedor je postao gradilište i počeo je da se razvija i živi.To je moj uspjeh. Svojim sugrađanima, koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko izvinjavam. Želim da se zahvalim svima na saradnji, a onima od kojih sam dobio na hiljade poruka podrške, obećavam da ću, i nakon funkcije, ostati čovjek kakvog me znate. spreman da pomognem svima. Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći da unište. Pravdu ću dokazivati putem suda i neću odustati od nje, ustrajaću u nastojanju da zbacim nepravdu koja mi je ovim putem nanesena – zaključio je Pavlović.

Zanimljivo je da u čitavom saopštenju Pavlovića nijednom nije spomenuta riječ “ostavka”.

Prihvati notifikacije