Zabava

Kćerka će biti najsrećnija: Kaća Grujić na pragu ostvarenja najvećeg sna

Povratak Marka Gobeljića iz Grčke gdje je igrao prethodne sezone sa nestrpljenjem iščekuju supruga Katarina Grujić i kćerkica Katja.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Kako je trenutno ljetnja pauza, tročlana porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku jer ga više cene nego prije kada su stalno bili zajedno.

Ipak, ako je suditi po tome šta pišu mediji, oni će uskoro ponovo biti zajedno 24 sata sedam dana u nedjelji jer je povratak Marka Gobeljića u srpski fudbal sve izvjesniji.

Iako ste vjerovatno pomislili da se fudbaler vraća u Crvenu Zvezdu, to se neće desiti već će pojačati redove kluba sa Bogoslovije, OFK Beograda, prenosi Gloria.

Pregovori su u završnoj fazi pa se očekuje da će ovih dana sportista i potpisati novi ugovor te se i zvanično vratiti kući.

Pročitajte još

Tome se neizmjerno raduje njegova mezimica Katja koja je veoma vezana za tatu, a i Katarina koja je često sa knedlom u grlu pričala koliko joj teško pada razdvojenost od supruga.

Pjevačica se juče na jednoj proslavi pojavila sama, pa su se svi zapitali da li je u njihovom braku sve u najboljem redu, što naravno i jeste već se Marko prehladio te je ostao kod kuće.

-Marko i Katja su kod kuće, Marko se nažalost razbolio i zbog toga nije došao sa mnom. Više bih voljela da je on sa mnom jer mi je sa njim najbolji provod – rekla je Kaća.

Ona je otkrila kakve provode najviše voli,

– Na svojim slavljima volim i da polupam čašu i da se popnem na stolicu i na sto, a na tuđim ne – dodala je sa širokim osmjehom muzička zvijezda ne želeći da potvrdi lijepe vijesti o Gobeljićevom novom transferu. Ipak, nije ih ni demantovala.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu