Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kćerka odvela Željka Mitrovića na večeru sa Kinezima, ali mu je JEDNU STVAR PREĆUTALA

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović već nekoliko dana boravi u Njujorku, gdje je otputovao kako bi prisustvovao diplomiranju najstarije kćerke Sandre Mitrović na master studijama prestižnog univerziteta Kolumbija.

Na njegovom Instagram profilu mogli ste da vidite svaki trenutak – od žurbe da na vrijeme stigne u Njujork, preko susreta sa kćerkom u jednom džez baru i snimaka sa ceremonije diplomiranja, do toga kako Njujork izgleda kroz 8K360 kamere, koje su postale omiljen Željkov hobi.

Željko se pratiocima na ovoj društvenoj mreži “požalio” kako dani u Njujorku nemaju kraj i da ne može da prilegne ni na trenutak – odmah nakon Sandrinog diplomiranja, uputili su se na večeru sa njenom najboljom drugaricom i njenim roditeljima.

Kako bi pratioci ispratili svaki dio njegovog boravka u Americi, i to na veoma zanimljiv način, Željko je objavio video sa večere sa Sandrinom drugaricom, koja je inače sa Tajvana. Posebno interesantno je to što Sandra nije upozorila Željka da roditelji njene drugarice ne znaju engleski, ali to ga nije spriječilo da se u dobrom društvu odlično provede.

– Ova moja opi*ena Sandra mi nije rekla da Jangovi ne govore engleski! Ali bez obzira, kul neki ljudi! – napisao je Željko uz video sa večere, na kojoj je pored Jangovih bila i Sandrina mama, Sonja Mitrović Hani.

Da li je Željko uprkos jezičkoj barijeri, nakon večere sa Jangovima, možda odlučio da posao proširi i na azijsko tržište, ostaje nam da vidimo.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO