Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KĆERKA POP ZVIJEZDE Paris Džekson: Podržavam ga, ali nije moja uloga da BRANIM OCA

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Instagram

Nakon što je Majkl Džekson optužen za seksualna zlostavljanja, njegova kćerka Paris Džekson izjavila je kako nije njena uloga da brani svog oca.

Ona je progovorila sedam dana nakon što je prikazan dokumentarac “Leaving Neverland” u kojem dvije osobe optužuju Džeksona da ih je seksualno zlostavljao u djetinjstvu.

– Nema ništa što bih mogla reći, a što već nije rečeno u odbranu moga oca – napisala je manekenka na Tviteru.
Ona je dodala kako podržava napore svoje porodice da skine ljagu s imena njenog oca.

U svojoj reakciji na optužbe, koju je javnost dugo iščekivala, Paris je dodala kako je njen rođak Taj Džekson, koji je vodio kampanju protiv spornog dokumentarca, odradio odličan posao.

– Podržavam ga, ali nije moja uloga da branim oca. Ja samo pokušavam natjerati svakoga da se ohladi, bude blag i razmisli o široj slici. To sam ja – kazala je ona.

Paris, koja je drugo dijete od ukupno troje Majklove djece, ranije je govorila fanovima da se smire i puše marihuanu, umjesto što se uzbuđuju zbog glasina.

Podsjećanja radi, u dokumentarcu “Leaving Neverland” Vejd Robinson Robson i Džejsm Safekuk tvrde kako ih je Majkl Džekson zlostavljao kada su imali između sedam i jedanaest godina.

Uprkos ozbiljnosti ovih tvrdnji, Majklovi fanovi tvrde kako je njihov pop heroj nevin i odbacuju sve optužbe, piše Klix.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO