Zabava

KĆERKA VLADE DIVCA O SVOM ODRASTANJU "Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu" (FOTO)

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac otac je troje djece - Petre, Luke i Matije, a on i njegova supruga Snežana Petru su usvojili kada je bila šestomjesečna beba.

KĆERKA VLADE DIVCA O SVOM ODRASTANJU "Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu" (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM

Mlada Petra Divac živi na relaciji Srbija-Amerika, a na atraktivnom izgledu pozavidjele bi joj mnoge pripadnice ljepšeg pola. Ona je prije nekog vremena otvorila svoj lični blog, gdje piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svijet iz svoje perspektive.

– Ljudi me često pitaju kako je to imati dvije mame i dvije tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka djevojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti vječno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Voljela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine – napisala je svoojevremeno Petra.

Međutim, ne krije da je pored pozitivnih komentara nailazila i na one koji osuđuju blogovanje kao vid zanimanja, ali je ipak ostala istrajna, te stekla mnoge ljude koji prate njen rad.

U centar medijske pažnje Petra Divac, koja do tada nije željela da se eksponira, dospjela je u julu 2017. godine i to nemilim događajem. Ona je povrijeđena prilikom pada sa motora kojim je upravljao njen prijatelj, piše Blic.

Tom prilikom prošla je sa manjim povredama, a njena majka Ana je izjavila da je presrećna što su svi živi i zdravi.