Hronika

Kćerku godinama držao zatočenu: Otac iz pakla iznosi svoju odbranu pred tužiocem

Uroš Pašajlić (38), otac djevojčice (8), koju je godinama držao zatočenu u stanu i tukao svoju vanbračnu partnerku Ivanu L., danas će biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, kada će imati pravo da iznese svoju odbranu.

Uroš Pašajlić
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Uroš je uhapšen nakon što je tri dana bio u bjekstvu, kada su ga policajci u utorak popodne pronašli u štek stanu na Karaburmi, gdje se krio kod prijatelja.

Njemu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, a danas će biti sproveden u nadležno tužilaštvo, kako bi bio saslušan na osnovu okolnosti koje mu se stavljaju na teret.

Djevojčica godinama bila zatočena u stanu

Pašajlić se tereti za krivična djela Nasilje u porodici, Protivpravno lišenje slobode, Zapuštanje i zanemarivanje djeteta, kao i Kršenje porodičnih obaveza.

Pročitajte još

Podsjećanja radi, otac je kćerku godinama držao zatočenu u stanu, dijete nikada nije upisalo školu, niti bilo kod llekara.

Slučaj je rasvijetljen nakon što je Uroša za nasilje prijavila emotivna partnerka Ivana L., koja je ispričala nadležnim organima kako je nasilnik nju, kao i njegovu kćerku, držao zatočene u stanu! On je Ivanu tukao i zlostavljao, a tek nakon njene prijave otkrivena je tragična sudbina djevojčice, piše Blic.

Djevojčica je nakon prijave odvedena kod ljekara, koji su dijete zatekli vidno zapušteno i izgladnelo, a od potresnog prizora rasplakali su se i medicinski radnici.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije