Zabava

KEJT POKRENULA TUŽBU Vojvotkinja bijesna i razočarana, ovu izdaju nikada neće oprostiti

Princ Vilijam i njegova supruga vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, prije neki dan su tužili magazin “Tatler” zbog neprijatnog članka o njima, a interesantano je da je urednik ovog lista njen blizak prijatelj, prenose strani mediji.

KEJT POKRENULA TUŽBU Vojvotkinja bijesna i razočarana, ovu izdaju nikada neće oprostiti
FOTO: AARON CHOWN / POOL/EPA

Kejt je navodno teško pao ovaj članak prije svega zato što je njegovo objavljivanje dopustio Ričard Denen, njen bivši drugar.

Kejt i Denen su se upoznali na Univerzitetu Sent Endrjuz, a često su zajedno putovali.

Kejt je bila povrijeđena i potresla se. Vrlo je neprijatna situacija. Ali osjeća se i iznevjereno jer je Ričard njen prijatelj još od Sent Endrjuza. Kejt to nije očekivala. Ima mnogo pitanja bez odgovora, posebno ko je ispričao sve te stvari za Tatler jer njeni pravi prijatelji nikad ne bi pričali o njoj”, rekao je medijima izvor blizak vojvotkinji, prenosi Glossy.

Još 2015., Denen je čak objavio i staru fotografiju Kejt Midlton na društvenim mrežama, a potom je obrisao. Na njoj buduća kraljica jede sendvič na aerodromu, a on je napisao da je to bilo prije nego što je život postao ozbiljan.

Prije nekoliko dana, britanski mediji javili su da princ Vilijam i Kejt Midlton tuže “Tatler” zbog “okrutne” priče o njima. Sporni članak počinje pohvalno i naziva vojvotkinju jednom od najuticajnijih žena na svijetu, ali je većim dijelom negativan, prenosi Blic.