Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KIJA RIJEŠILA MISTERIJU Pjevačica otkrila u kakvim je odnosima sa Sanjom i Matorom

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Kristina Kija Kockar bila je gost u emisiji na televiziji Pink u kojoj je govorila o svom privatnom životu.

– Mnogi su rekli da će mi poslije Zadruge opasti popularnost. Mnogi su nestali, a ovo što sam uradila sam zaslužna ja i ekipa koja stoji iza mene. Uvijek ćete uspjeti ako radite i trudite se. Ja sam nastala preko noći, ali mnogi su godinama radili, pa su kao odjednom nešto napravili. To se kalilo godinama, nije to odjednom. Sada ću više raditi na sebi, posljednjih godinu dana sam imala privatnih i zdravstvenih problema, a sada idem punom parom – rekla je Kija.

Spekulisalo se da Kija nije ostala u dobrim odnosima sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, jer su se u rijalitiju družile sa Lunom Đogani.

– Sve vrijeme sam bila pominjana. Ne mogu da izdvojim nekog posebnog, ja imam prijatelje koji su bili unutra, da imam, rekla bih javno. Dobra sam i sa Matorom i sa Sanjom, mnogi su komentarisali da imam problem zbog nekih stvari unutra, a ja nikad ništa nisam branila nikom, dok mene to ne ugrožava. Čula sam se sa Mićom, pričali smo dva sata – izjavila je Kockareva.

Kija je priznala i da je Sloba još ranije čuo njenu novu pjesmu.

– Vjerovatno jeste. Matrica je tada postojala par mjeseci unazad, svidjelo mu se i rekao je da će biti hit. Nije čuo tekst. Čuo je kada je izašla pjesma, tako da morate njega da pitate da li mu se sviđa – rekla je Kija.

(Blic Puls)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO