Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KIK BOKSER IZBO MAJKU, PA JOJ PREREZAO VRAT Komšije u šoku nakon stravičnog zločina

Hronika
Autor:

Foto: Vladimir Živojinović/RAS Srbija

Nakon stravičnog zločina u Kaluđerici, kada je sin nožem nasmrt izbo majku, komšije ove porodice su u šoku jer, kako kažu, nije bilo nesuglasica niti prijava za nasilje, a Pavle T. koji je u međuvremenu uhapšen, nije odavao utisak problematičnog mladića.

Pavle T. (20), koji se bavio kik boksom, uhapšen je noćas nakon što je nožem najprije izbo majku, a zatim joj prerezao vrat. Pokušao je da pobjegne, ali ga je policija uhapsila već poslije desetak minuta.

Komšije ove porodice u šoku su zbog zločina koji se dogodio jer, kako kažu, za godinu i po dana koliko su tu živeli, nisu čuli da je bilo ikakvih nesuglasica.

– Pavle je djelovao kao fin mladić, išao je u teretanu i trenirao plivanje. Nije imao veze sa drogom i kriminalom. Žive u iznajmljenom stanu nešto više od godinu dana, a nismo čuli da je bilo nekih porodičnih problema – pričaju šokirane komšije, dodajući da je porodica u teškom finansijskom stanju.

Podsećanja radi, Pavle je poslije hapšenja pričao nepovezano o zločinu i motivima, nakon čega mu je određen i pritvor po nalogu tužilaštva. Pronađen je i nož za koji se sumnja da je korišten u ubistvu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO