Zabava

"Kiša, vjetar i ja završih u najlon vreći" Neviđeno izdanje Suzane Mančić (FOTO)

Suzana Mančić, bivša loto djevojka i jedan od najvećih seks simbola bivše države na svom profilu na Instagramu gotovo svakodnevno pratioce zabavlja pokazujući prizore sa svojih putovanja, poslovnih angažmana, trenutaka odmora i najrazličitije modne kombinacije, ali sad je objavila fotografiju koja je iznenadila mnoge.

"Kiša, vjetar i ja završih u najlon vreći" Neviđeno izdanje Suzane Mančić (FOTO)
FOTO: P. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Na prvi pogled niko je ne bi prepoznao jer je pozirala u neobičnoj pozi i to s maskom na licu te plavom kabanicom od najlona. I u takvom izdanju nekim pratiocima je “seksi” i “divna”.

– Kiša, vjetar, i ja završih u najlon vreći, opisala je Suzana Mančić tu fotografiju. Prije toga je objavila jednu s kojom objašnjava da se nalazi na koncertu u Areni Verona.

Suzana Mančić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a očito je da više nije toliko opterećena fizičkim izgledom. Tako se na njenom profilu mogu naći i fotografije na kojima pozira u ležernim izdanjima. Nedavno je priznala kako je ušla u ozbiljne godine te da više nije primjereno pokazivati se u oskudnim izdanjima, a palicu, rekla je, prepušta mlađim djevojaka na kojima svijet ostaje, piše Avaz.

Prihvati notifikacije