Zabava

“KLIKNULO JE NA PRVU” Kako su se upoznali Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Poslije crkvenog venčanja koje je bilo u julu prošle godine, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su danas sklopili i građanski brak.

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović
FOTO: ANASTASIJARAZNATOVIC /INSTAGRAM/ SCREENSHOT

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj zakleli su se na vječnu ljubav, a slavlje je organizovano u Cecinoj vili.

– Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej – rekla je Anastasija ne otkrivajući previše detalja, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši – istakla je ona.

Što se tiče upoznavanja sa Cecom i ostatkom njene porodice, Anastasija je ranije za medije otkrila:

– Upoznavanje je prošlo super, srećna sam jako i zadovoljna. Ljudi dolaze, dočekujem ih. Znala sam da će sve proći kako treba. Ceca je prebacila na mene, ali ni ja ne mogu da kažem zbog čega je plakala. Vjerovatno ću se latiti mikrofona, otpjevaću Nemanji neku moju pjesmu, on ne sluša našu muziku, voli moje pjesme.Ceremoniji su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak. Atmosfera je bila ispunjena srećom i ljubavlju, a svaki pogled i osmjeh prisutnih govorio je više od hiljadu riječi. Porodice mladenaca su sa ponosom posmatrale kako njihova djeca započinju novo poglavlje zajedničkog života.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu