Sport

KLUŽ NIJE ŽELIO BORAC Sušić: Znam da će u Banjaluci biti vatreno

Član Kluža, tima koji je rival Borca u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, je nekadašnji reprezentativac BiH Mateo Sušić.

KLUŽ NIJE ŽELIO BORAC Sušić: Znam da će u Banjaluci biti vatreno
FOTO: BORISLAV TROSHEV/EPA

Iskusni desni bek priznaje da u rumunskom klubu pred jučerašnji žrijeb nisu željeli da za rivala dobiju Banjalučane.

– Htjeli smo da izbjegnemo duele sa balkanskim timovima, Konas Kej iz Velsa je bio najpoželjniji rival, ali eto dobili smo Borac. Možda je i dobro jer nećemo imati dugo putovanje – rekao je 31-godišnji Mostarac.

Kaže da zna od koga u ekipi Borca preti najveća opasnost.

Pročitajte još

– Sigurno da najviše pažnje treba obratiti na Stojana Vranješa, Almedina Ziljkića i Gorana Zakarića koji mi je poput brata, čuli smo se odmah nakon žrijeba i zaprijetili jedan drugom. Skeniraćemo Borac, kao i oni nas. Svjesni smo činjenice da smo favoriti i daćemo sve od sebe da prođemo dalje, jer nam je cilj da i ove godine zaigramo u grupnoj fazi Lige Evrope, jer treba biti realan i reći da ćemo teško do Lige šampiona, mada se nećemo predati protiv bilo kog rivala – dodao je prvotimac Kluža.

Svjestan je i kakva atmosfera će biti u Banjaluci na revanšu ukoliko ne bude zabrane prisustva navijača.

– Nadam se da će u obje utakmice biti publike na tribinama, jer fudbal bez navijača nije isti. Dobro znam kakvu atmosferu prave banjalučki „Lešinari“, siguran sam da će biti vatreno u Banjaluci – poručio je Sušić.

Prihvati notifikacije