Sport

KMF POLICAJAC Visoke ambicije u Prvoj ligi, uskoro škola futsala

Klub malog fudbala Policajac će da pokrene školu futsala, a povodom toga za sutra (petak) je planirana prezentacija aktivnosti po ovom pitanju.

KMF POLICAJAC Visoke ambicije u Prvoj ligi, uskoro škola futsala
Foto: privatna arhiva

Po riječima čelnika i trenera kluba već postoji interesovanje od strane 20-ak mališana, odnosno njihovih roditelja. Tema sastanka, koji će da bude održan u VIP salonu dvorane „Borik“ (19 časova), osim pokretanja škole futsala, biće i ekspanzija ovog sporta u svijetu, kao i rad samog KMF Policajac, odnosno njegovi ciljevi i planovi za budućnost.

Skupu će da prisustvuju predsjednik kluba mr Borislav Šarić, trener prvog tima i omladinskih selekcija Srđan Tomašević, kapiten prvog tima i trener u omladinskoj školi Nikša Gligić, Dejan Pavlović dugogodišnji reprezentativac BiH u futsalu, ali i ostali igrači KMF Policajac.

Klub je osnovan prošle godine, a u svojoj prvoj sezoni je uspio da izbori plasman u Prvu ligu Republike Srpske. Prvi tim je nedavno počeo pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će opet imati visoke ciljeve.

Želimo da stvorimo stabilan klub i zbog toga smo se pojačali. Ukoliko nam se ukaže šansa pokušaćemo da izborimo plasman u Premijer ligu BiH – rekao je kapiten Nikša Gligić.

Pored pomenutog Dejana Pavlovića (Mostar Stari Grad), tim Policajca pojačali su Aleksandar Munjiza (Slavonski Brod), Miroslav Nedić (Kotor Varoš) i Nemanja Kopanja (Starčevica).