Zabava

KO ĆE BITI POBJEDNICI Večeras veliko finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno"

Večeras je finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" u kome se 12 takmičara bore za pobjedu.

KO ĆE BITI POBJEDNICI Večeras veliko finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno"
FOTO: GRAND ONLINE/YOUTUBE/SCREENSHOOT

Naime, kao i svake godine, u ovom muzičkom takmičenju će biti tri pobjednika, a ko će to biti zavisi od stručnog žirija, SMS glasova publike, kao i od Fejsbuk glasača.

U finalu od 21h, veterani pevaće uživo uz pratnju orkestra “Nikad nije kasno”, a domaćini će, kao i do sad, biti Dragana Katić i Žika Jakšić.

Finalisti su: Arman Morankić, Miroslav Mišić , Nevenka Vukosav, Sašo Bašeski, Ivana Đorđević, Muharem Hamzakadić, Ružica Čavić, Srđan Stefanović Srle, Selma Čavkić, Oliver Kostić, Sabina Kasumović i Miloš Radić.

Pročitajte još

Dragana Katić o takmičarima

Voditeljka Dragana Katić je ispričala kako se takmičari ponašaju kada se kamere ugase.

– Vidim ih u šminkernici dok se spremaju i uživam gledajući koliko se oni raduju tim tek stečenim poznanstvima, na koji način funkcionišu, kako se dogovaraju… Tu negdje i vidiš da ova emisija ima divnu toplu ljudsku misiju, i da prosto vraća na neke stvari koje smo mi u poodmaklim godinama možda i zaboravili. Ali oni između sebe na neki savršen način hendluju ta svoja poznanstva, druženja, i gledam ih, kao neki djevojčurci su, tinejdžeri koji su se našli – ispričala je Dragana, prenosi Grand online.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu