Zabava

KO ĆE PONIJETI LASKAVU TITULU On ima najveće šanse za pobjedu u finalu Zadruge 3

Prije šest dana je postavljena anketa vezana za finaliste treće sezone rijalitija Zadruga.

KO ĆE PONIJETI LASKAVU TITULU On ima najveće šanse za pobjedu u finalu Zadruge 3
Instagram, screenshot TV Pink, Goran Srdanov, Uroš Arsić/RAS Srbija

Od tada je pristiglo čak 7.994 Vaših glasova.

Ova anketa je bila postavljena samo kao “opipavanje Vašeg pulsa” o favoritima za pobjedu i spomenuti glasovi ne ulaze u obzir kada je u pitanju stvarno glasanje uz pomoć SMS.

Na trećem mjestu, izuzimajući posljednju opciju vezanu za “nikog od navedenih”, prema ovoj anketi, trebalo bi da se nađe Anabela Atijas (879 glasova), majka rijaliti zvijezde Lune Đogani. Pjevačica se obrela na imanju u Šimanovcima nakon što, kako je sama istakla, nije mogla da gleda kćerku kako rizikuje život i upušta se u emotivne odnose sa Markom Miljkovićem iako je svjesna da bi to moglo da joj ugrozi zdravlje. Osim toga, ona je željela da ispriča svoju stranu priče, počevši od svega onoga što se događalo iza kulisa tokom prethodne dvije sezone, pa sve do braka sa Gagijem Đoganijem.

Na drugom mjestu, prema ovoj anketi, trebalo bi da se nađe Marko Miljković (2.506 glasova). On je u tekuću sezonu ušao kao Lunin bivši dečko, ali se naposletku ispostavilo da se par pomirio prije njegovog ulaska u rijaliti. Zadrugu 3 su, između ostalog, obilježili konstantni raskidi i mirenja sa Đoganijevom, piše Puls.

Na prvom mjestu, prema ovoj anketi, trebalo bi da se nađe Mensur Ajdarpašić (2.824 glasova). Crnogorcu je ovo prvo učešće u rijalitiju, a na imanju u Šimanovcima pojavio se kao nekadašnji poznanik Vladimira Tomovića sa kojim je imao neraščišćene račune. Ipak, kako je Vladimir ubrzo napustio rijaliti, i to nakon sukoba sa njim, Mensur je do kraja ostao, neprestano se svađajući i mireći sa Minom Vrbaški.