Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“KO NEMA ZUBE, NEMOJ NI DA SE SMIJE” Voditelj ismijavao publiku u svojoj emisiji

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živković/RAS Srbija

Žika Jakšić producent i tvorac Zvezda Granda, je na snimanju emisije Nikad nije kasno poručio publici koja taopše da se ne smije, ukoliko nemaju lijepe zube.

Producent zahtjeva da u takmičenju u kome učestvuju pjevači koji imaju četrdeset i više godina bude sve perfektno, počev od publike koja tu tapše za 600 dinara.

Jedna starija gospođa koja je član publike već godinama požalila se da producent kategorizuje publiku na osnovu fizičkog izgleda. Kako kaže, Žika im, osim kada da aplaudiraju, diktira i mnoge druge stvari, prenosi Kurir.

– On nam uvijek sugeriše kako da sjedimo, stojimo, kad da ustanemo, da igramo. Sve je to okej, mi smo za to plaćeni. Međutim, u posljednjoj emisiji koju smo snimali uvrijedio je neke od mojih kolega iz publike – počinje žena i dodaje:

– Prvo je rekao da, kad je neka vesela pjesma, ustanemo da igramo, pa da vičemo „nikad nije kasno“ i rekao je da se što više smijemo. Mi smo se tad nasmijali, a on je onda poručio: „Dobro, nemojte svi da se smijete, ne morate vi koji nemate zube da kvarite kadar“ i podsmijevao se. Pa većina ljudi koji tu dolaze su penzioneri i nemaju baš mnogo novca. Nemaju ni za neke važnije stvari, a kamoli da srede zube – požalila se ona.

Žika, sa druge strane, tvrdi da je sve bila šala.

– Ma to je sve šala, ja se s njima tako zezam. Kažem: „Hajde, smijte se, ko nema zube neka se ne smije.“ Nisam nikoga htio da uvrijedim, čak su se i oni smijali kad sam to rekao. Mi se uvijek šalimo i oni to prihvataju. Zaista, nije bilo neke namjere – rekao je ljubazno Žika.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO