Hronika

KOBNO MJESTO Na jezeru gdje su se UDAVILA BRAĆA, dogodila se JOŠ JEDNA TRAGEDIJA

Na jezeru Očaga gdje su se danas utopila rođena braća, dječaci stari samo šest i sedam godina, dogodila se još jedna tragedija 2013. godine.

KOBNO MJESTO Na jezeru gdje su se UDAVILA BRAĆA, dogodila se JOŠ JEDNA TRAGEDIJA
FOTO: YOUTUBE

Za vrijeme koncerta Miroslava Ilića koji se održavao u ovom dijelu Lazarevca, 34-godišnji muškarac je obučen skočio u jezero kako bi došao do svog omiljenog pjevača, ali ga je voda brzo progutala.

Pročitajte još

Kako su prenijeli tada mediji, djevojke koje su bile u blizini objasnile su da se sve desilo munjevito i da niko nije mogao da nasluti tragediju, piše Blic.

– Stajale smo na obali pored njega kad se zaletio u vodu. Nekoliko njegovih drugara na trenutak je pokušalo da ga spriječi ali uzalud. Istrgao im se i uletio u Očagu. Nismo mogli da procijenimo da li je bio pripit ali činjenica je da je bio spreman da prepliva jezero samo da upozna Miroslava Ilića. Međutim, muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao. Onda je nastala panika – ispričale su djevojke.

Policija i hitna pomoć su brzo došle na mjesto događaja i započele sa potragom za tijelom, a nakon kraćeg vremena je pronađeno je beživotno tijelo nesrećnog mladića.