Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KOKOŠKOV PROZIVA Najbolji košarkaši Srbije na pripremama na Kopaoniku

Sport
Autor:

Foto: Aleksandar Dimitrijević/RAS Srbija

Iako je korona virus zaustavila košarku u Evropi (još uvijek čekamo odluku da li će se NBA igrati), muška košarkaška reprezentacija Srbije će se ipak okupiti ovoga ljeta.

Izabranici Igora Kokoškova trebalo je da igraju kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Areni, ali kako je isti pomjeren za jun naredne godine, ovo je ljeto je trebalo da provedu slobodno. Ali.. Kokoškov ima drugačiji plan.

Najbolji košarkaši Srbije će se okupiti na mini pripremama na Kopaoniku od 22. juna, piše „Sportski žurnal”.

Selektor nije želio da igrači provedu veći dio godine bez lopte i van parketa, pa je odlučio da održi pripreme koje će za cilj imati da se košarkaši malo naviknu na njegov sistem rada, ali i da se spreme za narednu sezonu u kojoj ih očekuju veliki izazovi, a u kojoj bi kruna bile Olimpijske igre u Tokiju.

Spisak igrača koji su pozvani biće objavljen tokom sledeće nedelje, zna se da će na njemu biti dvadesetak imena i da od kandidata za plavi dres jedino neće moći da se odazovu igrači iz NBA, španskih i njemačkih klubova koji će sa svojim klubovima nastaviti takmičenja.

Marina Maljković, selektorka najboljih srpskih košarkašica, okupiće reprezentativke na mini-pripremama od 15. do 25. juna. Na Zlatiboru će raditi naše najkvalitetnije igračice, zajedno sa košarkašicama iz domaćeg šampionata.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO