Hronika

"Kolica su se prevrnula ZAJEDNO SA DJETETOM" Očevidac stravične nesreće opisao momenat kada je vozač džipa naletio na ženu i dijete (4) na pješačkom prelazu

Dijete (4) i žena (31) lakše su povrijeđeni kada je na njih danas oko 11 časova, u blizini Čuburskog parka u Ulici Maksima Gorkog u Beogradu naletio automobil, koji ih je udario dok su prelazili preko pješačkog prelaza.

ulica i pješaški prelaz na kojem je udareno dijete (4)
FOTO: IVA OGAREVIĆ/RINGIER

⁃ Dječak je bio sa jednom ženom, vozila ga je u kolicima kada su prelazili pješački prelaz. Gotovo pred sam kraj pješačkog na njih je naletio crni džip užičke registracije. Kolica su se prevrnula zajedno sa djetetom. Koliko sam vidio, dijete je bilo u svjesnom stanju. Vozač je problijedio, odmah je izašao iz kola da vidi kako su dijete i žena. Skupilo se dosta ljudi, vrlo brzo su došli i policija i Hitna pomoć ispričao je za Blic očevidac ove saobraćajne nesreće.

Pročitajte još

Prema njegovim riječima, muškarac koji je upravljao džipom nije vozio brzo.

I dijete i žena prevezeni su sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar kako bi im bila ukazana ljekarska pomoć. Na sreću, konstatovano je da su zadobili samo lakše povrede.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu