Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KOLIKO KOŠTA DOSTOJANSTVO Luna je od Zadruge zaradila VRTOGLAVU CIFRU, a evo kako stoje OSTALI

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Luna Đogani već treću sezonu zaredom učestvuje u rijalitiju Zadruga, a ovog puta sa njom su u Bijeloj kući i mama Anabela i otac Gagi. Mnogi komentarišu da su svojim ponašanjem, svađama, tučama i skandalima izgubili i posljednju trunku dostojanstva i ponosa, a često se spekuliše o tome kolike honorare su dobili za učešće u rijalitiju.

Luna je u prvoj sezoni Zadruge osvojila drugo mjesto i iz rijalitija, koji se završio u junu 2018. godine, izašla je, prema pisanju medija, bogatija za 40.000 evra i automobil vrijedan 19.000 evra.

Automobil je poklonila ocu, a već kroz dva i po mjeseca ušla je u drugu sezonu Zadruge. Tada je, kako se navodilo, dogovorila mnogo veći honorar, a odnijela je i pobjedu, te je zaradila ukupno 170.000 evra. 120.000 je iznosio ukupan Lunin honorar za 10 mjeseci provedenih u Zadruzi 2, dok je 50.000 osvojila pobjedom u rijalitiju.

Iako je u drugoj sezoni zaradila ogromnu svotu novca, Luna je nedavno priznala da je sve pare spiskala, da je ulagala u nekretninu i u pjevačku karijeru, te da je čak ušla i u dugove koji iznose 25.000 evra.

To je bio glavni razlog da u martu ove godine Luna uđe i u Zadrugu 3. Ne bori se za glavnu nagradu, već ima poseban status, a kako se šuška njen honorar za četiri mjeseca boravka u rijalitiju iznosi čak 100.000 evra.

Luna je, dakle, učešćem u sve tri sezone Zadruge prema pomenutim pisanjima zaradila ukupno 310.000 evra, kao i automobil.

Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela, koja je, prema pisanjima medija za to dobila honorar od 150.000 evra.

Anabela je takođe priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema.

Anabelin menadžer nedavno je za Blic otkrio i koliko je Atijasova prije ulaska u Zadrugu zarađivala od nastupa.

– Cijena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom pjeva – rekao je Anabelin menadžer Saša.

Kada je riječ o cijeni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 evra, što Lunin menadžer nije ni potvrdio, a ni demantovao.

– Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cijenu. Otprilike je tako neka cijena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna djevojka koja gledamo ulaže samo u sebe i u svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija – naveo je on.

Gagi, s druge strane, ima manji honorar od kćerke i bivše supruge.

Kako se piše, on zarađuje 2.000 evra nedkeljno, te bi u slučaju da ostane do kraja iz rijalitija izašao sa oko 80.000 evra.

Marko Miljković, koji je takođe u centru pažnje zbog veze sa Lunom Đogani, ali i žestokih svađa sa Anabelom, u Zadrugu 3 ušao je navodno za honorar od 50.000 evra.

Od učešća u rijalitiju su, po svemu sudeći, ipak najviše profitirali bivši supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović jer su nakon Zadruge najbolje unovčili svoj život pred kamerama.

Iz prve sezone Zadruge, u kojoj su učestvovali, Kija je izašla kao pobjednica, a zaradila je oko 130.000 evra – 80.000 od honorara i 50.000 od pobjede. Međutim, nakon toga je postigla veliku popularnost, počela da se bavi pjevanjem i od nastupa zarađuje ogromne honorare.

Sloba je, kao neafirmisan pjevač, u Zadrugu ušao bez honorara, ali mu se učešće ipak isplatilo, barem u novčanom smislu. Postao je jedan od najtraženijih pjevača u regionu, cijena njegovog nastupa je skočila, lokali u kojima pjeva su puni, a nastupe ima zakazane mjesecima unapred, te od pjevanja sada više nego odlično zarađuje.

Kako se pisalo, Kija po nastupu zaradi više od 4.000 evra, dok Sloba zarađuje nešto više od 3.000 evra.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO