Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KOLINDA ODUŠEVILA BRITANCE “Možemo li mijenjati Terezu za nju”

Svijet
Autor:

Foto: Pablo Ramon/EPA

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je u popularnom britanskoj emisiji “Good Morning, Britain” te sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, potpuno osvojila Britance.

Kolinda je u jutarnjoj emisiji govorila o Bregzitu i pritiscima na žene koje se bave politikom, a zbog utiska koji je ostavila tokom nastupa, gledaoci britanskog ITV-ja sada je dižu u nebesa.

– Zaista je bilo inspirativno slušati je”, “Čini se kao draga gospođa, mnogo bolja od Mej”, “Kakva divna osoba. Lijepa iznutra i izvana. Potpuna suprotnost Terezi Mej”, “Možemo li mijenjati Terezu za nju?”, “Svidjela mi se, snažna je, pametna, atraktivna i senzibilna. Možda bi je i drugi vođe trebali poslušati. Molim vas, dođite u Britaniju i vodite nas”, “Odličan primjer vođe jedne zemlje, a to je pokazala i na Svjetskom fudbalskom prvenstvu”, “Odlična je”, “Lijepa, elegantna, pametna, seksi… Ali prije svega predsjednica. Pitam se je li sretna u životu? – bili su samo neki od oduševljenih komentara na Twitteru pod videoisječkom Kolindinog nastupa.

Kolindin nastup objavljen je i na službenom Jutjub kanalu emisije, takođe u skraćenoj verziji od nešto manje od sedam minuta.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO