Hronika

KOLUMBIJKA SE PONOVO OGLASILA Sonja objavila SNIMAK, da li je na njemu UBIJENI STRAHINJA

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), djevojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), ponovo se oglasila novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

KOLUMBIJKA SE PONOVO OGLASILA Sonja objavila SNIMAK, da li je na njemu UBIJENI STRAHINJA
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Ovoga puta, ona je objavila video iz automobila, na kome se vidi da se drži za nekim za ruke, a pojedini mediji su pretpostavili da je to upravo pokojni Stojanović.

U pozadini se čuje muzika, dok je u jednom dijelu snimka može primjetili emotikon bijelog goluba, kao simbola slobode.

Sonja je inače, od smrti svog partnera nekoliko puta objavjavljivala fotografije i snimke koji su bili upućeni ubijenom Strahinji.

Pročitajte još

Podsjetimo, 13. septembra na Novom Beogradu, dogodila se eksplozija automobila pod koji je postavljana bomba ispod vozačevog sjedišta gdje se nalazio Strahinja Stojanović koji je od posljedica preminuo u Urgentnom centru.

Kolumbijka koja je tada bila sa njim, nalazila se na suvozačevom sjedištu i ona je prilikom eksplozije lakše povrijeđena. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu ona je izjavila “da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbjednost” i da “nije sumnjao da mu prijeti bilo kakva opasnost”.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Inače, Stojanović je odranije poznat policijskim organima po svom bogatom dosijeu. U medijima je povezivan sa braćom Branisavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore.

Dovodio se u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, bio je na meti ubica 2018. godine kada je preživio eksploziju podmetnute bombe u naselju Galenika. tada je teško povrijeđena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

Video možete pogledati OVDJE.