Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KOMIČNA INTERVENCIJA Koza i ovca zalutale, komšija zvao patrolu, policajac zaradio TUŽBU (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: Klix/RAS Srbija

Na urnebesnom snimku koji je nastao u Busovači nalaze se Almir Rizvić te jedan policajac, koji raspravljaju o visini novčane kazne jer su koza i ovca ušle u komšijinu baštu.

Naime, Rizvića je komšija prijavio policiji. On je ispričao da mu je policajac rekao da će mu pisati kaznu od 50 KM, te da u roku od osam dana može platiti 25.

– Taj policajac mi je dao da potpišem prazan prekršajni nalog. Ja sam potpisao, da bi na kraju rekao da će mi kazna biti 100 maraka, pa sam tražio da se to sudski riješi. Na kraju je pocijepao nalog, jer nije znao po kojem članu zakona da me kazni.

Poslije mi je došao prekršajni nalog od 200 KM, da sam tog policajca ometao u službenoj radnji, pa to je smiješno. Sreća pa sam sve snimio. Ne bježim od kazne, moja ovca i koza su ušle u komšijinu baštu i ja ću platiti kaznu za to, ali ovaj policajac mi je fino rekao da je kazna 50 maraka, da bi je poslije povećao i na kraju mi je poslao poštom prijavu da sam ga ometao. Već sam ga tužio zbog toga. Inače ja s njima imam nekoliko tužbi koje sam dobio – pojasnio je Rizvić.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO