Zabava

Komšije o Ani Nikolić i oženjenom Dejanu "Ljube se, a kriju se zbog njegove žene" (FOTO)

Komšije popularne pjevačice Ane Nikolić kažu da u posljednje vrijeme sve češće viđaju Nikolićevu kako razmjenjuje nežnosti sa njima nepoznatim muškarcem ispred svog doma, te da se razdvajaju samo kada ona vodi kćerkicu Taru u vrtić.

Komšije o Ani Nikolić i oženjenom Dejanu "Ljube se, a kriju se zbog njegove žene" (FOTO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Više nije tajna da je Ana ponovo zaljubljena, te da ima novog dečka Dejana Nikolića, za koga je nedavno otkriveno da je još uvijek oženjen i da ima dvoje djece. Međutim, novom paru to ne smeta da uživaju u nježnostima i zajedničkim trenucima, što su potvrdile i pjevačicine komšije iako ona tvrdi da nije u vezi sa njim.

Naime, tragom informacija da su Ana i Dejan, koji je inače po struci elektrotehničar, u vezi već dva mjeseca, te da se čak uselio u njenu vilu, otišli smo u pjevačicin komšiluk da provjerimo istinitost ovih navoda.

– Viđamo Anči stalno sa jednim istim muškarcem, pretpostavljam da je to taj novi dečko, o kome novine pišu ovih dana. On izgleda vrlo korpulentno i ponaša se kao džentlemen prema njoj, često dolazi po nju, te je vozi i odvozi gdje poželi, a svaki put joj otvara vrata te pomaže da neometano uđe u vozilo – rekla je starija komšinica koja živi u istoj ulici kao i pjevačica te dodala:

– Iskreno ne bih znala da li se baš uselio kod nje, ali ga često viđam da svraća. Stvarno djeluju zaljubljeno. U početku su samo drugarski prolazili do kola, a sada se ne libe da razmjene poljubac, te se sve češće drže i za ruke dok ne sjednu u auto. Ona krije da su u vezi zbog njegove žene, ali i zbog Raste – dodaje ona za Blic.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, INSTAGRAM/ANANIKOLICOFFICIAL/RAS KOMBO
FOTO: PRIVATNA ARHIVA, INSTAGRAM/ANANIKOLICOFFICIAL/RAS KOMBO

Komšija koji živi nedaleko od Aninog ulaza rekao nam je da pjevačica najčešće sama vodi ujutru kćerkicu u vrtić, a da u popodnevnim satima često Dejan dođe po nju, te u tim situacijama ona sija od sreće i uvijek je tip-top sređena.

– Baš sam se pitao ko je novi dasa koji dolazi kod Ane, drago mi je što je konačno našla nekoga, pa šta fali i ako je oženjen. Vidi se da je ona baš srećna, sija kad izađe iz kuće i odmah mu trči u zagrljaj. Djeluje da je zaljubljena do ušiju, i ja joj stvarno želim da se skrasi i ima nekog muškarčinu pored sebe, jer to zaslužuje. Do sada je uglavnom sama izlazila na ulicu ili sa kćerkicom, rijetko kada im je ko dolazio u goste, sem porodice, a poslije svega što ju je zadesilo i sa Rastom i njegovim odlaskom u zatvor, i te kako zaslužuje da nađe novu ljubav i bude srećna – zaključuje stariji gospodin.

Ono u čemu se ostale komšje slažu jeste da su navikli da je Ana, kako kažu, “na svoju ruku”, te nekad umije da im se javi na ulici, a nekad samo prođe.

– Svi imamo svoje žute minute, zato joj niko ne zamera ako se pravi da nas ne vidi kada prolazi ulicom. Bude dana i kada pozira i slika se tu ispred naše kuće na ulici po pola sata, te smo navikli da je viđamo u različitim raspoloženjima – kaže bračni par iz pjevačicinog komšiluka i dodaje:

– Ono što niko ne može da ospori to je da je stvarno požrtvovana majka. Stalno je viđamo kako vodi kćerkicu negdje, a često i sa njom pozira.

Prihvati notifikacije