Zabava

Komšije otkrile istinu o Vesni Zmijanac "Nije mala stvar da vam najbolja DRUGARICA PREOTME MUŽA"

Pjevačica Vesna Zmijanac našla je svoj mir u svojoj vili na Bukulji, a sada su njene komšije progovorile o njoj.

Komšije otkrile istinu o Vesni Zmijanac "Nije mala stvar da vam najbolja DRUGARICA PREOTME MUŽA"
FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA

Vesna je u blizini Garaškog jezera krajem devedesetih godina sagradila kuću kao iz bajke. Kako navodi njena spremačia za medije, Vesna ovih dana namerava da za svoje komšije napravi slavlje u čast rođenja unuke koju su joj podarili ćerka Nikolija Jovanović i zet Relja Popović.

– Vesna tokom dana sređuje baštu, dvorište, sprema… Ponaša se kao sav normalan svijet. To je jedna obična žena. Ona radi sve po kući, omiljena je u kraju. Svi je vole ovde. Mogu da kažem da je Vesna za mene super! Kod nje radim tek tri mjeseca. Noćas je kasno legla, bila je kod kćerke, sinoć je doputovala, tako da sada spava – rekla je Vesnina kućna pomoćnica, a prenose mediji.

Proslavu povodom rođenja druge unuke Zmijančeva će ovih dana upriličiti vjerovatno u prelijepom i prostranom dvorištu svoje vikendice koje krase raskošna breza, uredno pokošena trava, cveće i drveće, dodala je njena spremačica, prenosi Blic.

Vesnina prva komšinica, za medije, takođe za pjevačicu kaže da je pristupačna, prijatna, da se uredno svim komšija javi kada ih sretne, te da je vrlo ljubazna.

– Ja sam sa Vesnom na “dobar dan”, ne pijemo baš kafu zajedno. Viđam je često, stalno dovodi pse koje udomljava i hrani. Druži se sa komšijama koje su takođe muzičari, ali klasične muzike. Normalno se oblači, opušteno, često je u šortsu i majici. Na ulici proćaska sa svima, najnormalnija moguća žena, bez ikakvih kompleksa. Skroz je opuštena, kao da nije poznata pjevačica. Za Uskrs sam joj videla kćerku i zeta, bili su kod nje, i oni su baš super. Nikada nisam čula da je ovde imala neki konflikt ili problem, ili da neće nekome da se javi. Znam da šeta dosta po prirodi, sama odlazi u prodavnicu po namirnice – kaže Vesnina prva komšinica.

Prodavačicu iz obližnjeg marketa je otkrila šta Vesna svakodnevno kupuje od potrepština.

– Dolazi nam ona skoro svakog dana da kupi šta treba. Uglavnom uzima sokove, vodu, posebno kada ima radnike na imanju. Kupuje hranu, ponekad i namirnice za spremanje ručka. Sasvim je normalna i prirodna. Često proćaskamo, nađemo neku temu. Nije baš uvijek raspoložena, ali je prijatna, u suštini. Ljubazno se javi i meni i svima – rekla je žena za medije.

Za Zmijančevu svi mještani imaju samo riječi hvale i ističu da je omiljena ličnost u selu, te da im je čast što je odabrala baš Bukulju za izgradnju vikendice.

Njena dugogodišnja prijateljica Nena je imala riječi hvale za Zmijančevu, ali i neku zamjerku.

– Vesna je jedna divna osoba, koja je vjerovatno u životu jako loše prošla, tragično. Znate, nije mala stvar da vam najbolja drugarica “preotme muža” – prisjetila se gospođa davnih dana, kad se Vesna razvela od harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, a malo nakon toga se njena prijateljica Zorica Brunclik udala za njega, prenose domaći mediji.

– Ali ona je naša najbolja pjevačica. Duša me boli kada vidim kako sada izgleda, to nije “ona” Vesna. Poistovijetila se sa nama ovdje, sada je jedna sasvim obična žena. Ali moram vam priznati šta me je mnogo pogodilo. Pozvala sam je da pjeva nama, penzionerima, a ona me je arogantno odbila rekavši: “Kako vas nije sramota da mene zovete da ja pjevam penzionerima?” Nisam mogla da vjerujem, penzioneri su je toliko željeli, oni je obožavaju jer je došla ovde da živi. Niko ne bi to uradio, pa ni sama Ceca! Zašto se ona ne bi ponosila time, nego nadmeno to odbija. Zamolila sam je da dođe da otpjeva samo pet pjesama, nije htjela, vjerovatno jer je ona “nivo” u odnosu na nas. Mada, ona je tada bila u Beogradu, možda je i zbog toga odbila. Mi nismo ni planirali da joj platimo, već da joj pričinimo čast, ali ona nije željela, možda i zbog toga. Trebalo bi da se malo spusti na zemlju, da ne leti previše. Ali na stranu to, ona je vrhunska pjevačica, ona pjeva srcem, dušom i tijelom – tvrdi Nena za “24sedam”, koja je na pomen pjevačice jedva dočekala da kaže koju riječ.

Prihvati notifikacije