Zabava

Komšije otkrile kakav je Bosanac “Kad nastane rusvaj sa Cecom jedni ga savjetuju, a drugi kritikuju”

Dragan Stojković Bosanac sa suprugom stanuje u elitnom beogradskom naselju, a do prije nekoliko godina tu je živjela i njihova kćerka Aleksandra Stojković Džidža.

Komšije otkrile kakav je Bosanac “Kad nastane rusvaj sa Cecom jedni ga savjetuju, a drugi kritikuju”
FOTO: MILAN ILIC, SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Džidža je bila luckasto djevojče, stalno ju je Dragan nešto prozivao te kako priča, kako se oblači, što je stavila silikone… Govorio sam mu, pusti bre to dijete da diše, to je mladost ti to ne razumiješ. Mada nije se on istinski ljutio, sve to kroz šalu kaže, nikada i ne znaš načisto sa njima na čemu si. Da li to što ti prebaci misli ozbiljno ili se šali – kaže stariji komšija iz ulice.

Pročitajte još

Da Bosanac živi kao sav normalan svijet potvrdilo je više komšija, koje ga viđaju na pijaci.

– Vuče kolica i ide sa suprugom, nakupuju za čitavu sedmicu jer je njegova draga prava kuvarica. Već imaju prodavce koji im odvajaju voće i povrće, a popularni su i u mesnici. Bosanac uvijek dobije bolju šniclu od nas – kroz osmijeh kaže prodavačica Milena.

FOTO: DUŠAN PETROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: DUŠAN PETROVIĆ/RAS SRBIJA

– Ranije ljudi nisu toliko znali čime se bavi, ali kada je došao u Zvezda Granda njegova popularnost je porasla. Postao je popularan, pa ga ovdje na pijaci često zapitkuju da li se stvarno svađa sa Cecom ili je to samo zbog gledanosti. Dešavalo se, kada nastane rusvaj između njih dvoje, da ga savjetuju šta da kaže Ceci. Ima ovdje i Cecinih fanova pa ga kritikuju kada pretjera.

Susjedi takođe otkrivaju da Bosanac zna da zapjeva u dvorištu.

– On je čovjek iz naroda i takav je kakavog ga vidite na televiziji. Ne krije da ne voli treš i ne stavlja nečiji izgled ispred muzikalnosti. Pitaju ga često komšinice za njihovu djecu da li su muzikalna, pa ga tjeraju da čuje djecu, to je tako neprijatno. A šta će čovjek? Da ih otera, ne ide. Čujemo ga da pjevuši u dvorištu. A kada slavi slavu, tu bude prava fešta. Sve oni sami pripremaju, kao pravi domaćini. Dolaze i poznati i nepoznati, ali više su to njihovi prijatelji van estrade. Njegova supruga je prava domaćica i ona drži sve konce porodice u rukama – pričaju oni, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije