Hronika

Komšije otvorile dušu o tragičnoj SMRTI DJEČAKA (3) "Pričao je kako će plakati za njim mnogo ljudi"

Naše selo ne pamti ovakvu tragediju, nastradao je naš najljepši cvijet. Dijete koje nije ni počelo da raste, njegovi roditelji su skrhani!, ovim riječima su komšije porodice dječaka D.H. (3), koji je nastradao juče u selu Draževice nadomak Sjenice, opisale tragediju koja je pogodila njihovu zajednicu.

Hitna pomoć Srbija
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS SRBIJA

Komšije neutješne porodice otkrile su za Blic sve detalje tragedije u kojoj je nastradao maloljetni dječak, ističući da su scene bile uznemirujuće, ali i da porodica ne može da dođe sebi od gubitka sina.

Kobnog dana dječak se igrao u dvorištu porodične kuće kao i svakog drugog dana. Otac mu je popravljao ljuljašku na kojoj se svakodnevno igrao, dok je majka u tom trenutku bila u kući i čistila. Dječak se igrao po dvorištu, niko nije mogao ni da zamisli da se ovako nešto dogodi – priča sagovornica.

Pročitajte još

Naglašava i da je dječak ušao u parkirani automobil i izbacio glavu i ruku kroz prozor, te da je nakon toga pritisnuo dugme za zatvaranje prozora. Majka nastradalog dječaka izašla je kroz prozor i vidjela da dječaka nema nigdje u dvorištu. Izašla je napolje i vidjela sina u automobilu koji ne daje znake života, cijeli je prebledio – navodi komšinica.

Kako kaže, majka je zajedno sa ocem dječaka sina odvezla u bolnicu, ali nažalost, dječak nije davao znake živote. Velika tragedija, nemi smo od bola. To je dobra, domaćinska kuća, oni su divni roditelji. Imaju još jednog sina koji ima možda godinu dana. Skrhani su od bola, jedva stoje na nogama – kaže ona.

Komšije tvrde da je dječak mjesec dana prije smrti pričao kako će svi plakati za njim, kao i da će tada doći mnogo ljudi. Šta je on znao, imao je samo tri godine, a pričao je kako ćemo plakati za njim. Takva mu je sudbina, tuga do neba – zaključuje sagovornica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu