Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Komšije ubijene porodice iznijele ŠOKANTAN SCENARIO: Zatekla krvavi prizor, PA UBILA BRATA I SEBE

Hronika
Autor:

Foto: Bllaca Valdete/screenshot Facebook, printscreen Youtube

Tijela petočlane porodice Blaca pronađena su danas oko 13 časova u porodičnoj kući u gnjilanskom naselju Bujanina, a prema prvim informacijama, porodicu je ubila kćerka Vladete, nakon čega je izvršila samoubistvo. Međutim, komšije sada tvrde da je obarač prvi povukao jedan od njene dvojice braća, a da je ona zatekla krvavi prizor nakon čega je ubila njega i sebe.

Scenario koji su novinarima Gazete Ekspres ispričale komšije ubijene porodice Blaca, baca potpuno novo svjetlo na slučaj. Navodno, oni su ispričali da je oca i majku Zećira (70) i Hanife (66) i njihovog sina Fisnika, ubio Blerim, Fisnikov i Vladetin rođeni brat.

Nakon toga je oko 13 časova u porodičnu kuću došla Vladete, koja je zatekla krvavi prizor i hicem iz službenog pištolja ubila Blerima, a zatim i sebe. Međutim, ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, te se zasad spominje samo jedna verzija: da je Vladete, policajka sa 18-godišnjim stažem, ubila cijelu porodicu.

Tijela petočlane porodice poslata su na obdukciju u Prištinu koja bi, makar donekle, trebalo da utvrdi šta se zaista dogodilo.

U međuvremenu, familija, prijatelji i komšije ove porodice šokirani su tragedijom, budući da slove za skladnu porodicu. Motivi ubistava i samoubistva zasad su potpuno nejasni, prenose mediji na albanskom, izvještavajući sa lica mjesta gdje su se sjatili njihovi bližnji ali i veliki broj pripadnika tamošnje policije.

Vladete je inače kao policijska službenica radila 18 godina, kako je prenijela Gazeta Ekspres, a posljednjih pet godina bila je zaposlena u Policijskoj stanici Gnjilane. Ubistva i samoubistvo navodno je počinjeno njenim službenim pištoljem.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO