Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KONAČNO PROGOVORILA O MILIJARDERU Emina Jahović nikad iskrenije o OBNOVLJENOJ ROMANSI (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: V. Lalić/RAS Srbija

Emina Jahović početkom godine se pomirila sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a sada je prvi put progovorila o ljubavi sa njim.

Foto: screenshot Ekskluzivno

Pjevačica je poznata kao neko ko gotovo nikada ne govori o emotivnom statusu, ali je prokomentarisala fotografije koje su nedavno isplivale u javnost, kada su Eminu i Sadetina uslikali turski paparaci:

– Ne smeta mi naravno. Ljubav je u principu lijepa i mislim da to uljepšava svijet – rekla je Emina za emisiju Ekskluzivno u kojoj je govorila i o duetskoj pjesmi “Muško više ne mogu” koju je snimila sa svojoj koleginicom, pop zvijezdom Natašom Bekvalac.

– Pjesma je inspirisana ženama koje su jake i koje su nekako emotivno povrijeđene, a pjesma je drugačija zato što se može protumačiti iz više različitih uglova i mislim da može mnogo ljudi da se pronađe u njoj. Nataša je prije svega moja velika prijateljica i profesionalac i nikada bolje nije otpjevala. Što se tiče Natašinog koncerta, jedva čekam da se desi i naravno da ću biti dio tog događaja – rekla je Emina.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO