Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KONTRA SVIH NEPISANIH PRAVILA Glumica “prošetala stomak”, spojila nespojivo i uživala sa kćerkom

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Glumila je zavodnice, dame, vještice, ubice, kraljicu… Helen Bonam Karter u svakom filmu pokaže koliki talenta posjeduje, a svaki put kada se privatno pojavi šokira sve prisutne, jer jednostavno, nije je briga šta drugi misle.

Glumica je slikana u šetnji Londonom dok je bila sa kćerkom. Obučena onako kako samo ona zna, spojila je nespojivo, glumica je pokazala i da je nije previše briga da njeno tijelo bude savršeno.

Dok neke žene muku muče da sakriju često najkritičniji detalj na tijelu, stomak, Helen mu je dopustila da vodi sopstveni život, piše Blic Žena.

Foto: Profimedia

Kada se pojavila u filmu “Soba sa pogledom” bila je primjer savršene ljepotice, a Helen je ubrzo pokazala i da je odlična glumica. Uloge su se nizale, a pratile su ih nagrade. Ko je imao Helen u filmu, kao da je imao zvjezdicu za kvalitet.

Udala se za reditelja Tima Bartona, a od smog venčanja njih dvoje su živjeli u dvije različite kuće, koje su bile spojene samo jednim hodnikom. Svako je želio svoj mir i funkcionisali su odlično. A onda, prije neku godinu uslijedio je razvod, bez prljavog veša i skandala. I dalje žive blizu jedan drugog da bi istovremeno mogli da vode računa o kćerki. a Helen čekaju samo dobre uloge.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO