Društvo

KONTROLE U VLASENICI I PELAGIĆEVU Inspektori otkrili nelegalno organizovanje igara na sreću (FOTO)

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su juče neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vlasenica i Pelagićevo.

KONTROLE U VLASENICI I PELAGIĆEVU Inspektori otkrili nelegalno organizovanje igara na sreću (FOTO)
FOTO: REPUBLIČKA UPRAVA ZA IGRE NA SREĆU

Kako je saopšteno iz Republičke uprave za igre na sreću, neovlašteno priređivanje kladioničarskih i elektronskih igara na sreću utvrđeno je u sportskoj kladionici „Balкan bet sport“, na adresi Svetosavska broj 12, opština Vlasenica.

– Inspektori Republičke uprave za igre na sreću su predmete koji su služili za izvršenje prekršaja privremeno oduzeli, a protiv osoba koje su ilegalno priredila igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću- navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su istog dana, inspektori RUIS utvrdili ilegalno priređivanje elektronskih igara na sreću, kao i neovlašteno držanje automata za igre na sreću u Кafe baru „Oкto lab“, na adresi Magistralni put bb, opština Pelagićevo, od strane Ž.B.

– Oprema koja je služila za ovaj prekršaj je privremeno oduzeta, a protiv Ž.B. biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću. Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću- navode u Republičkoj upravi za igre na sreću.